Product

Ο κανόνας των βασικών διευκολύνσεων (essential facilities) στο ευρωπαϊκό και εθνικό δίκαιο του ανταγωνισμού

Product

Ο κανονισμός 772/2004/ΕΚ για τις συμβάσεις μεταφοράς τεχνολογίας

Ο κανόνας των τεσσάρων

Κωδικός:
86809
Αuthor: 
Description: 

Αν οι Σκοτ Φιτζέραλντ, Ουμπέρτο Έκο και Νταν Μπράουν συνεργάζονταν στη συγγραφή ενός βιβλίου, το αποτέλεσμα θα ήταν Ο Κανόνας των Τεσσάρων. Πρόκειται για ένα έργο συναρπαστικό και ευφυέστατο, μια δημιουργία που δεν πρέπει να χάσει κανένας αναγνώστης.
Ένα μυστηριώδες κωδικοποιημένο χειρόγραφο, ένας φόνος στους κόλπους της φοιτητικής Λέσχης Άιβι και τα μυστικά ενός πρίγκιπα της Αναγέννησης συγκρούονται σ’ ένα λαβύρινθο προδοσίας, παράνοιας και μεγαλοφυΐας στις σελίδες του Κανόνα των Τεσσάρων.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αν οι Σκοτ Φιτζέραλντ, Ουμπέρτο Έκο και Νταν Μπράουν συνεργάζονταν στη συγγραφή ενός βιβλίου, το αποτέλεσμα θα ήταν Ο Κανόνας των Τεσσάρων. Πρόκειται για ένα έργο συναρπαστικό και ευφυέστατο, μια δημιουργία που δεν πρέπει να χάσει κανένας αναγνώστης. Ένα μυστηριώδες κωδικοποιημένο χειρόγραφο, ένας φόνος στους κόλπους της φοιτητικής Λέσχης Άιβι και τα μυστικά ενός πρίγκιπα της Αναγέννησης συγκρούονται σ’ ένα λαβύρινθο προδοσίας, παράνοιας και μεγαλοφυΐας στις σελίδες του Κανόνα των Τεσσάρων. Οι Ίαν Κάλντγουελ και Nτάστιν Τόμασον κάνουν το συγγραφικό τους ντεμπούτο συνθέτοντας ένα μυθιστόρημα που η ανάγνωσή του κόβει την ανάσα, χρησιμοποιώντας στην πλοκή ένα υπαρκτό έργο του 15ου αιώνα που συνέγραψε ο Φραντσέσκο Κολόνα. Δύο φοιτητές στο Πρίνστον, μελετώντας ένα χειρόγραφο της Αναγέννησης, την Υπνερωτομαχία Πολύφιλου, ένα κείμενο που για αιώνες αποτελεί άλυτο μυστήριο, θα έρθουν αντιμέτωποι με αμείλικτα ερωτήματα. Διαβόητη για την υπνωτιστική της επίδραση σε όλους τους μελετητές της, η πεντακοσίων χρόνων Υπνερωτομαχία φαίνεται ότι θα αποκαλύψει το μυστικό της στους νεαρούς φοιτητές: το ακατανόητο κείμενο είναι στην πραγματικότητα ένας κωδικοποιημένος οδηγός για την τοποθεσία μιας κρύπτης. Έτσι ανοίγει ένας κύκλος θανάτων και αποκαλύψεων, ρίχνοντας τους δύο φοιτητές σ’ ένα παθιασμένο δράμα που έχει τις ρίζες του σ’ ένα βιβλίο του οποίου η δύναμη και το νόημα παρερμηνεύονταν επί αιώνες.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0935-1
Book pages: 
517
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ίαν Κάλντγουελ σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον κι υπήρξε μέλος της αδελφότητας Φι Βήτα Κάπα. Ζει στο Νιούπορτ Νιους της Βιρτζίνια.
Μαζί με τον Ντάστιν Τόμασον άρχισαν να γράφουν το μυθιστόρημα "O κανόνας των τεσσάρων" μόλις αποφοίτησαν το 1998. Είναι επιστήθιοι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0935-1
Book pages: 
517
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο