Product

Ο κόσμος των παραμυθιών

Product

Ο κόσμος των πιστών φίλων

Ο κόσμος των πειρατών

Κωδικός:
97216
Αuthor: 
Description: 

Τι θα έλεγες για μια ματιά στον περιπετειώδη κόσμο των πειρατών; Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο λιμάνι της Σεβίλλης από το οποίο φεύγουν τα πλοία προς το Νέο Κόσμο ή να μπεις σε ένα ισπανικό γαλεόνι ενώ οι πειρατές κάνουν ρεσάλτο! Όλα αυτά χάρη στις εικόνες που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου και σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές.
Ένας νέος τρόπος για να διασκεδάσεις με ιστορίες γεμάτες φαντασία, παιχνίδια για να παίξεις με τους φίλους σου, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για να πλουτίσεις τις γνώσεις σου.

2,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι θα έλεγες για μια ματιά στον περιπετειώδη κόσμο των πειρατών; Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο λιμάνι της Σεβίλλης από το οποίο φεύγουν τα πλοία προς το Νέο Κόσμο ή να μπεις σε ένα ισπανικό γαλεόνι ενώ οι πειρατές κάνουν ρεσάλτο! Όλα αυτά χάρη στις εικόνες που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου και σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Ένας νέος τρόπος για να διασκεδάσεις με ιστορίες γεμάτες φαντασία, παιχνίδια για να παίξεις με τους φίλους σου, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για να πλουτίσεις τις γνώσεις σου.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-16-1345-5
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
29χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-16-1345-5
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
29χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο