Product

Ο κύκλος της γνώσης

Product

Ο κύκλος της ενοχής

Ο κύκλος της δύναμης

Κωδικός:
107311
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η καββαλιστική διδασκαλία συνδυάζεται με τις ταντρικές διδασκαλίες προκειμένου να διερευνηθούν εις βάθος οι ενεργειακές ροές της ανθρώπινης ατομικότητας και να αναλυθεί η έννοια της πολικότητας των ενεργειών.
Γίνεται αναφορά σε τεχνικές ανάπτυξης των προσωπικών μαγνητικών δυνάμεων στο πλαίσιο της ανθρώπινης αύρας, προκειμένου να ελεγχθούν και να κατευθυνθούν δημιουργικά στη ζωή.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η καββαλιστική διδασκαλία συνδυάζεται με τις ταντρικές διδασκαλίες προκειμένου να διερευνηθούν εις βάθος οι ενεργειακές ροές της ανθρώπινης ατομικότητας και να αναλυθεί η έννοια της πολικότητας των ενεργειών. Γίνεται αναφορά σε τεχνικές ανάπτυξης των προσωπικών μαγνητικών δυνάμεων στο πλαίσιο της ανθρώπινης αύρας, προκειμένου να ελεγχθούν και να κατευθυνθούν δημιουργικά στη ζωή. Μέσω συγκριτικών αναφορών μεταξύ των συστημάτων της Ανατολής και της Δύσης, αναλύεται το πλέγμα των δυνάμεων που ρέουν στα κύρια ενεργειακά κέντρα, ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν οι βάσεις μιας ισορροπημένης ενσυνείδητης λειτουργίας τους. Η λειτουργία του αιθερικού φορέα, η χρήση του αστρικού φωτός και ο τρόπος δημιουργίας και επίδρασης των σκεπτομορφών είναι μερικά από τα θέματα που εξηγούνται με λεπτομέρεια, και αναδεικνύονται ως ιδιαιτέρως σημαντικά για την ορθή ροή των ενεργειακών ρευμάτων. Οι έννοιες της δεύτερης γέννησης, των ενεργειακών κύκλων, της αυθυποβολής, καθώς και η στενή σύνδεση των δυνάμεων της καββαλιστικής Μεσαίας Στήλης με την αφύπνιση της Κουνταλίνι, μαζί με τη σεξουαλική δυναμική της μαγνητικής αλληλεπίδρασης, μας εισάγουν στις βαθύτερες λειτουργίες αυτού που αποκαλούμε πολικότητα των ενεργειών.
Subtitle: 
Το ενεργειακό κύκλωμα και η έννοια της πολικότητας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-268-182-9
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Dion Fortune είναι μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της σύγχρονης πνευματικής αναζήτησης. Το πραγματικό της όνομα ήταν Violet M. Firth και γεννήθηκε το 1890 σε μία περιοχή των βόρειων ακτών της Ουαλίας. Η πρώτη της επαφή με τον πνευματικό κόσμο του ανθρώπου έγινε μέσω της εκπαίδευσης της στις ψυχαναλυτικές θεωρίες του Φρόιντ. Επίσης, μαθήτευσε κοντά στον Δρα Μορίαρτι, μία μυστηριώδη μορφή της εποχής της, ο οποίος την επηρέασε βαθιά στις μεταγενέστερες αναζητήσεις της.
Το όνομά της συνδέθηκε με το "Ερμητικό Τάγμα της Χρυσαυγής" και τη συμμετοχή της στο τμήμα "Α και Ω", καθώς και στη στοά Stella Matutina. Το 1924 ίδρυσε την "Αδελφότητα του Εσωτερικού Φωτός", την οποία διεύθυνε μέχρι τον πρόωρο θάνατό της το 1924.
Άφησε πίσω της ένα πλούσιο συγγραφικό έργο που αποτελεί σημαντικό βοήθημα για τους σπουδαστές της φιλοσοφίας της πνευματικής αναζήτησης.

Subtitle: 
Το ενεργειακό κύκλωμα και η έννοια της πολικότητας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-268-182-9
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο