Product

Ο κύκλος των Ματαρέζε

Product

Ο κύκλος των σοφών

Ο κύκλος των νεκρών rockers

Κωδικός:
122343
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Για τον Τζόνι Ουέιτς, θρύλο του ροκ, ο θάνατός του ήταν η απόλυτη κίνηση καριέρας: πέθανε ενώ η δημοτικότητά του ήταν στο ζενίθ. Όταν η νεαρή σταρ Κάρλα Μπλου ακολούθησε τα βήματά του κι έχασε τη ζωή της σε μια πισίνα στην Ισπανία, οι ομοιότητες ήταν ανησυχητικά πολλές.

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για τον Τζόνι Ουέιτς, θρύλο του ροκ, ο θάνατός του ήταν η απόλυτη κίνηση καριέρας: πέθανε ενώ η δημοτικότητά του ήταν στο ζενίθ. Όταν η νεαρή σταρ Κάρλα Μπλου ακολούθησε τα βήματά του κι έχασε τη ζωή της σε μια πισίνα στην Ισπανία, οι ομοιότητες ήταν ανησυχητικά πολλές. Η Τζορτζίνα Πάουερς, στενή φίλη της Κάρλα, μαθαίνει τα νέα του θανάτου της ανερχόμενης σταρ και σύντομα διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά - ειδικά όταν στο δρόμο κάποιος προσπαθεί να της πουλήσει τις ανέκδοτες ηχογραφήσεις της Κάρλα Μπλου και του Τζόνι Ουέιτς. Καθώς η Τζορτζίνα ερευνά τους δύο αυτούς θανάτους, διαπιστώνει ότι η μουσική βιομηχανία είχε πολλά περισσότερα να κερδίσει παρά να χάσει από το χαμό των δύο αυτών ανθρώπων...
Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6680-27-4
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελληνοαγγλίδα Denise Danks είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος. Το 1995 έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο Raymond Chandler ως η πιο πολλά υποσχόμενη νέα συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, ενώ το 2002 της απονεμήθηκε το βραβείο Sherlock Holmes. Εκτός από την Αγγλία και τις Η.Π.Α., τα βιβλία της με πρωταγωνίστρια τη δημοσιογράφο/ντετέκτιβ Τζορτζίνα Πάουερς έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί με μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο αλλά και την Ιαπωνία. Οι Times του Λονδίνου την έχουν συμπεριλάβει στους 6 καλύτερους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας της Μεγάλης Βρετανίας. Ζει στο ανατολικό Λονδίνο με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους.

Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6680-27-4
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο