Product

Ο κύριος Ρενέ

Product

Ο κύριος Σκανταλιάρης

Ο κύριος Σεμπάστιαν και ο νέγρος ταχυδακτυλουργός

Κωδικός:
124706
Description: 

Σε μία επαρχιακή πόλη του αμερικανικού Νότου, κάπου στα μέσα του εικοστού αιώνα, ο Χένρι Γουόκερ, ο παράξενος ταχυδακτυλουργός με το σκούρο δέρμα και τα πράσινα μάτια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το περιθωριακό Κινέζικο Τσίρκο του Τζερεμάια Μόσγκροουβ όπου έχει καταλήξει μετά από μία παγκοσμίου φήμης καριέρα.

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε μία επαρχιακή πόλη του αμερικανικού Νότου, κάπου στα μέσα του εικοστού αιώνα, ο Χένρι Γουόκερ, ο παράξενος ταχυδακτυλουργός με το σκούρο δέρμα και τα πράσινα μάτια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το περιθωριακό Κινέζικο Τσίρκο του Τζερεμάια Μόσγκροουβ όπου έχει καταλήξει μετά από μία παγκοσμίου φήμης καριέρα. Προκειμένου να ρίξουν φως στην εξαφάνιση, οι φίλοι του από το τσίρκο -η Τζένι το Αποστεωμένο Κορίτσι, ο Πιο Δυνατός Άντρας Σε Όλο Τον Κόσμο, ο Τζέι-Τζέι ο Κράχτης- άνθρωποι περίεργοι, αλλά και τόσο γοητευτικοί συγχρόνως, επιχειρούν να συνθέσουν από την αρχή το παζλ της ζωής του διάσημου... νέγρου ταχυδακτυλουργού. Όλα ξεκίνησαν τότε που ο δεκάχρονος Χένρι συνάντησε το Διάβολο. Γιατί μπορεί εκείνος να του δίδαξε την απόκρυφη τέχνη της μαγείας, του έκλεψε όμως ό,τι πιο πολύτιμο είχε στη ζωή του... "Στο "Big Fish", ο Τιμ Μπάρτον συνέλαβε με την κάμερα τα πιο αλλόκοτα στοιχεία της φαντασίας του Wallace, όμως, καθώς ανακαλύπτουμε στο "Ο κύριος Σεμπάστιαν και ο νέγρος ταχυδακτυλουργός", η πραγματική μεγαλοφυΐα του συγγραφέα βρίσκεται στις ανεξάντλητες επινοήσεις του μέσα από τις λέξεις. Ο Wallace εμπλουτίζει τους ήχους και τα συναισθήματα της γλώσσας, επιτυγχάνοντας την πραγματική μαγεία σε αυτό το μυθιστόρημα με λέξεις, παρά με μαγικούς καθρέφτες. (Los Angeles Times)
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-417-203-4
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Daniel Wallace γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα και είναι ο συγγραφέας του γνωστού "Big Fish", του μυθιστορήματος που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία του Τιμ Μπάρτον, καθώς και των "Ray in Reverse" και "The Watermelon King". Τα διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορες ανθολογίες. Επίσης, σκίτσα του έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα Los Angeles Times. Σήμερα, ο Daniel Wallace ζει με την οικογένειά του στο Τσάπελ Χιλ, όπου και εργάζεται ως καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-417-203-4
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο