Product

Ο κώδικας του Χαμμουραμπί

Product

Ο κώδικας των θυσιών

Ο κώδικας των Ευαγγελίων

Κωδικός:
121511
Description: 

Το σενάριο όλων των Best Seller που αφορούν στο Χριστό και κυκλοφορούν στη μετανεωτερική-"μεταεκκλησιαστική" εποχή μας τις παραμονές των μεγάλων Εορτών Του είναι σχεδόν το ίδιο: Μυστικά αρχεία, επί αιώνες "απαγορευμένες", απόκρυφες πηγές, αναγραμματισμοί, κωδικοποιημένα μυστήρια, μυστικά "σημεία και τέρατα" συνθέτουν την προσπάθεια διαστρέβλωσης του αληθινού προσώπου του Ιησού.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το σενάριο όλων των Best Seller που αφορούν στο Χριστό και κυκλοφορούν στη μετανεωτερική-"μεταεκκλησιαστική" εποχή μας τις παραμονές των μεγάλων Εορτών Του είναι σχεδόν το ίδιο: Μυστικά αρχεία, επί αιώνες "απαγορευμένες", απόκρυφες πηγές, αναγραμματισμοί, κωδικοποιημένα μυστήρια, μυστικά "σημεία και τέρατα" συνθέτουν την προσπάθεια διαστρέβλωσης του αληθινού προσώπου του Ιησού. Βάσει μελέτης των αληθινών επιστημονικών δεδομένων (χειρογράφων, μεταφράσεων, συγχρονικής και διαχρονικής ανάλυσης των κειμένων) το πόνημα αυτό απαντά στα εξής ερωτήματα: Είναι δυνατόν τα γνωστά σε όλους μας Συνοπτικά Ευαγγέλια να μας ιστορήσουν την αληθινή εικόνα του Ιησού από τη Ναζαρέτ; Ποιοι ήταν οι συγγραφείς και οι παραλήπτες τους; Ποια είναι η δομή και το μήνυμα τους στον πολυπολιτισμικό και πολυθρησκευτικό κόσμο της Pax Romana; Ποια είναι πρακτικά τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να αποκωδικοποιηθεί το ευαγγελικό μήνυμα αυτών των άριστα δομημένων κειμένων σήμερα 2007 χρόνια μετά;
Subtitle: 
Εισαγωγή στα Συνοπτικά Ευαγγέλια και πρακτική μέθοδος ερμηνείας τους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6677-14-1
Book pages: 
489
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωτήριος Δεσπότης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε θεολογία στην Αθήνα και το Μάιντς. Είναι αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο την ερμηνεία της Καινής Διαθήκης. Είναι επίσης μέλος της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καινοδιαθηκολόγων.

Subtitle: 
Εισαγωγή στα Συνοπτικά Ευαγγέλια και πρακτική μέθοδος ερμηνείας τους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6677-14-1
Book pages: 
489
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο