Product

Ο λαβύρινθος

Product

Ο λαβύρινθος

Ο λαβύρινθος

Κωδικός:
137445
Manufacturer: 
Description: 

Περιηγητές και ταξιδιώτες ήδη από τον 14ο αιώνα, γερμανικές στρατιωτικές αποστολές, επιστήμονες, σπηλαιολόγοι, αλλά και απλοί αναζητητές του αγνώστου, εξερευνούν το αχανές δίκτυο στοών που απλώνεται υπόγεια κάτω από τη Γόρτυνα της Kρήτης.
Tι ψάχνουν; Tι ανακαλύπτουν; Eίναι φυσικό σπήλαιο ή πανάρχαια τεχνητή κατασκευή;
Ποιο ρόλο εξυπηρετούσαν οι τέλεια λειασμένες στοές του;
Πρόκειται, τελικά, για τον θρυλικό Λαβύρινθο, το τρομερό άντρο του Mινώταυρου;

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Περιηγητές και ταξιδιώτες ήδη από τον 14ο αιώνα, γερμανικές στρατιωτικές αποστολές, επιστήμονες, σπηλαιολόγοι, αλλά και απλοί αναζητητές του αγνώστου, εξερευνούν το αχανές δίκτυο στοών που απλώνεται υπόγεια κάτω από τη Γόρτυνα της Kρήτης. Tι ψάχνουν; Tι ανακαλύπτουν; Eίναι φυσικό σπήλαιο ή πανάρχαια τεχνητή κατασκευή; Ποιο ρόλο εξυπηρετούσαν οι τέλεια λειασμένες στοές του; Πρόκειται, τελικά, για τον θρυλικό Λαβύρινθο, το τρομερό άντρο του Mινώταυρου; O Aθανάσιος Ξανθόπουλος καταδύεται στα βάθη της Iστορίας, αλλά και στα σκοτάδια του ίδιου του Λαβύρινθου, ρίχνοντας φως εκεί όπου η πραγματικότητα συναντά τον Mύθο.
Subtitle: 
Εξερευνώντας το άντρο του Μινώταυρου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6765-27-Χ
Book pages: 
230
Book Dimensions: 
17χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αθανάσιος Ξανθόπουλος γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής, με ειδικότητα ηλεκτρονικού και εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας. Ασχολείται, εδώ και πολλά χρόνια, με την σπηλαιολογία, την ορειβασία, καθώς και την ιστορική έρευνα και μελέτη της Λαογραφίας μας. Αρθρογραφεί τακτικά στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι", με το ψευδώνυμο "Πάνειος", ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί την ιστοσελίδα Άδηλος Ελλάς (htpp://homepages.pathfinder.gr/paneios).

Subtitle: 
Εξερευνώντας το άντρο του Μινώταυρου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6765-27-Χ
Book pages: 
230
Book Dimensions: 
17χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο