Product

Ο μεγάλος κύκλος της ελληνικής οικονομίας 1945-1995

Product

Ο μεγάλος λιμός

Ο μεγάλος λαβύρινθος

Κωδικός:
104362
Description: 

Σ' ένα μεγάλο ευρωπαϊκό στάδιο, οι θεατές καθηλώνονται για μια ολόκληρη εβδομάδα στο λεγόμενο "Ματς του Αιώνα". Εκατοντάδες τερατώδεις φιγούρες, κάτι μεταξύ γατόπαρδου και μπαμπουίνου, έχουν καταλάβει τον αγωνιστικό χώρο... Το Ματς έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, μια αμερικανική ταινία φρίκης, που παρακολουθούν αποχαυνωμένα πλήθη. Μια παρέα νεαρών προσπαθεί να απελευθερώσει τον έγκλειστο κόσμο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' ένα μεγάλο ευρωπαϊκό στάδιο, οι θεατές καθηλώνονται για μια ολόκληρη εβδομάδα στο λεγόμενο "Ματς του Αιώνα". Εκατοντάδες τερατώδεις φιγούρες, κάτι μεταξύ γατόπαρδου και μπαμπουίνου, έχουν καταλάβει τον αγωνιστικό χώρο... Το Ματς έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, μια αμερικανική ταινία φρίκης, που παρακολουθούν αποχαυνωμένα πλήθη. Μια παρέα νεαρών προσπαθεί να απελευθερώσει τον έγκλειστο κόσμο. Το παιχνίδι αποκτά, μέσα από μια σειρά απρόοπτα, τη μορφή ενός τρομακτικού video game: οι φίλοι πρέπει να συγκεντρώσουν τα οκτώ γράμματα της λέξης "ελευθερία", διακινδυνεύοντας σε κάθε βήμα (ή "πίστα") τη ζωή τους. Όμως ο Δον Κιχώτης, ο Ντιντερό, ο Σέρλοκ Χολμς, ο Σεβάχ ο Θαλασσινός, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, κάποιοι σαιξπηρικοί ήρωες (Οθέλλος και Σάιλοκ) αλλά και ο Λάο Τσε θα τους βοηθήσουν. Μαζί τους θα ταξιδέψουν στην Πράγα, στη Βενετία, στο Παρίσι, στη Ρώμη, θα γνωρίσουν από κοντά τον έρωτα και το θάνατο, θα αντιμετωπίσουν φαντάσματα τύπου Γκόλεμ και Φρανκεστάιν, θα δώσουν την υπέρτατη πολιτική μάχη...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-262-6
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φερνάντο Σαβατέρ γεννήθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν το 1947. Είναι καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, ενώ προηγουμένως υπήρξε καθηγητής ηθικής στο Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων. Δοκιμιογράφος, δημοσιογράφος, μυθιστοριογράφος και δραματουργός, έχει δημοσιεύσει περισσότερα από σαράντα πέντε βιβλία, ανάμεσά τους τα: "La infancia recuperada", "Etica para Amador", "Diccionario filosofico" και "El valor de educar". Το έργο του έχει μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες. Τιμήθηκε με το Εθνικό Βραβείο Δοκιμίου, τα Βραβεία Anagrama και Cuco Cerecedo (της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημοσιογράφων), ενώ το μυθιστόρημά του "El jardin de las dudas", με θέμα τη μορφή του Βολτέρου, απέσπασε το Δεύτερο Βραβείο Planeta. Μεγάλος υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης, είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας "Basta Ya", που μάχεται ειρηνικά την τρομοκρατία της ΕΤΑ.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-262-6
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο