Product

Ο μικρός Μέγας Αλέξανδρος

Product

Ο μικρός μηχανικός

Ο μικρός μετανάστης

Κωδικός:
170988
Description: 

Στο βιβλίο περιγράφεται με παραστατικότητα η σκληρή και οδυνηρή περιπέτεια ενός μικρού μετανάστη που ο πόλεμος τον αναγκάζει να ξεριζωθεί από την πατρίδα του. Η παράνομη φυγή και η μοναξιά του, τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες που δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος.

Η ιστορία περιέχει την αλήθεια μιας σκληρής πραγματικότητας, δημιουργεί έντονα συναισθήματα σε μικρούς και μεγάλους και αφυπνίζει συνειδήσεις για τη μετανάστευση και το ρατσισμό, γιατί στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, εν δυνάμει ο καθένας μπορεί να βιώσει μια ανάλογη περιπέτεια με το μικρό μετανάστη.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο περιγράφεται με παραστατικότητα η σκληρή και οδυνηρή περιπέτεια ενός μικρού μετανάστη που ο πόλεμος τον αναγκάζει να ξεριζωθεί από την πατρίδα του. Η παράνομη φυγή και η μοναξιά του, τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες που δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. Η ιστορία περιέχει την αλήθεια μιας σκληρής πραγματικότητας, δημιουργεί έντονα συναισθήματα σε μικρούς και μεγάλους και αφυπνίζει συνειδήσεις για τη μετανάστευση και το ρατσισμό, γιατί στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, εν δυνάμει ο καθένας μπορεί να βιώσει μια ανάλογη περιπέτεια με το μικρό μετανάστη.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6815-49-8
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6815-49-8
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο