Product

Ο μικρός Ταράς και η μαύρη προφητεία

Product

Ο μικρός Τουίτι κάνει νάνι

Ο μικρός τερματοφύλακας

Κωδικός:
84737
Product Categories: 
Description: 

Δεν είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που όταν αποσύρθηκαν από τα γήπεδα θέλησαν να γράψουν ένα βιβλίο. Όχι ένα είδιος αυτοβιογραφίας, αλλά κάτι σαν "εγχειρίδιο" που θα αναφέρεται στον ποικίλο ρόλο που έχει ένας παίκτης στην ομάδα. Μια προσπάθεια ανάλυσης αυτού του ρόλου του τερματοφύλακα του "μοναχικού ποδοσφαιριστή" με στόχο να βοηθήσει τα νέα παιδιά στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Τόλμησε ο Σαργκάνης, γιατί ήθελε, πριν απ' όλα, να μεταφέρει στους νέους τη μεγάλη του εμπειρία και τις γνώσεις του. Είναι μια προσφορά που θα πρέπει να εκτιμηθεί απ' όλους.

40,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Δεν είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που όταν αποσύρθηκαν από τα γήπεδα θέλησαν να γράψουν ένα βιβλίο. Όχι ένα είδιος αυτοβιογραφίας, αλλά κάτι σαν "εγχειρίδιο" που θα αναφέρεται στον ποικίλο ρόλο που έχει ένας παίκτης στην ομάδα. Μια προσπάθεια ανάλυσης αυτού του ρόλου του τερματοφύλακα του "μοναχικού ποδοσφαιριστή" με στόχο να βοηθήσει τα νέα παιδιά στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Τόλμησε ο Σαργκάνης, γιατί ήθελε, πριν απ' όλα, να μεταφέρει στους νέους τη μεγάλη του εμπειρία και τις γνώσεις του. Είναι μια προσφορά που θα πρέπει να εκτιμηθεί απ' όλους. Καλή τύχη Νίκο... (Γιάννης Διακογιάννης)
Publications Date: 
1995
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Σαργκάνης αγωνίστηκε από το 1970-77 στον "Ιλισιακό", από το 1977-80 στην "Καστοριά", από το 1980-85 στον "Ολυμπιακό", από το 1985-1990 στον "Παναθηναϊκό" και από το 1990-1992 στον "Αθηναϊκό. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής 59 φορές από το 1980-92. Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και παρακολούθησε τα ειδικά σεμινάρια τερματοφύλακα της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και Γενική προπονητική.

Publications Date: 
1995
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο