Product

Ο πιγκουίνος που αντιπαθούσε το κρύο!

Product

Ο πιγκουίνος που ήθελε να πετάξει

Ο πιγκουίνος που έσκαγε από τη ζέστη

Κωδικός:
78156
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σε όλη την πόλη κάνει αφόρητη ζέστη. Στο ζωολογικό κήπο, τα ζώα πεθαίνουν για λίγο παγωτό. Οι αγριόχοιροι μαραίνονται, οι παπαγάλοι τσουρουφλίζονται και τα φίδια έχουν γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Και δίπλα σε μια ξεραμένη λιμνούλα, κάθεται ο Σφυρίχτρας, ένας πιγκουίνος που σκάει από τη ζέστη! Όταν ο Φέλαν, ένα μικρό αγόρι με μεγάλες τσέπες, επισκέπτεται το ζωολογικό κήπο, ο Σφυρίχτρας αρπάζει την ευκαιρία να το σκάσει για πιο ψυχρά κλίματα…
Μια ιστορία με απίστευτο χιούμορ, γεμάτη δράση και αγωνία, από έναν ταλαντούχο συγγραφέα.

7,85 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε όλη την πόλη κάνει αφόρητη ζέστη. Στο ζωολογικό κήπο, τα ζώα πεθαίνουν για λίγο παγωτό. Οι αγριόχοιροι μαραίνονται, οι παπαγάλοι τσουρουφλίζονται και τα φίδια έχουν γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Και δίπλα σε μια ξεραμένη λιμνούλα, κάθεται ο Σφυρίχτρας, ένας πιγκουίνος που σκάει από τη ζέστη! Όταν ο Φέλαν, ένα μικρό αγόρι με μεγάλες τσέπες, επισκέπτεται το ζωολογικό κήπο, ο Σφυρίχτρας αρπάζει την ευκαιρία να το σκάσει για πιο ψυχρά κλίματα… Μια ιστορία με απίστευτο χιούμορ, γεμάτη δράση και αγωνία, από έναν ταλαντούχο συγγραφέα.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-375-489-7
Book pages: 
81
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Εργάστηκε ως εκφωνητής και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών, καθώς και ως παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων. Επίσης, ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και έχει τιμηθεί με το βραβείο Smarties Prize.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-375-489-7
Book pages: 
81
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο