Product

Ο πολεμιστής

Product

Ο πολεμιστής και η πριγκίπισσα

Ο πολεμιστής είναι σιωπηλός

Κωδικός:
77086
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η απόκτηση ανώτερης μαχητικής ικανότητας δεν είναι ο μοναδικός σκοπός της εξάσκησης στις πολεμικές τέχνες. Αυτό που προέχει είναι η συγχώνευση της ατομικής με τη συμπαντική ενέργεια. Τα στάδια της εκπαίδευσης που απαιτούνται για την πραγμάτωση αυτού του στόχου είναι επίπονα αλλά αναγκαία προκειμένου το άτομο να γίνει μια φωτισμένη ύπαρξη και όχι απλώς ένας ικανός πολεμιστής.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η απόκτηση ανώτερης μαχητικής ικανότητας δεν είναι ο μοναδικός σκοπός της εξάσκησης στις πολεμικές τέχνες. Αυτό που προέχει είναι η συγχώνευση της ατομικής με τη συμπαντική ενέργεια. Τα στάδια της εκπαίδευσης που απαιτούνται για την πραγμάτωση αυτού του στόχου είναι επίπονα αλλά αναγκαία προκειμένου το άτομο να γίνει μια φωτισμένη ύπαρξη και όχι απλώς ένας ικανός πολεμιστής. Το έργο Ο πολεμιστής είναι σιωπηλός παρουσιάζει τα πνευματικά θεμέλια της άσκησης των πολεμικών τεχνών στην Ανατολή και τη στενή σύνδεσή τους με την τελειοποίηση της ίδιας της τέχνης. Με πλούσια εικονογράφηση είναι ένας απαραίτητος οδηγός τόσο για τον έμπειρο γνώστη των πολεμικών τεχνών όσο και για τον αρχάριο που ενδιαφέρεται για μια έγκυρη και ολοκληρωμένη εισαγωγή στις πολεμικές τέχνες.
Subtitle: 
Πολεμικές τέχνες και πνευματικό μονοπάτι
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2206-0
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σκοτ Σο είναι αρθρογράφος σε πολλά περιοδικά με θέματα γύρω από τις πολεμικές τέχνες και κατέχει πανεπιστημιακό δίπλωμα ασιατικών μελετών. Είναι ο μοναδικός μη Κορεάτης που απέκτησε τη μαύρη ζώνη έβδομου βαθμού στο Χαπκίντο, από την Κορεάτικη Ένωση Χαπκίντο. Είναι συγγραφέας των έργων: Hapkido: The Korean art of self defense και The Ki process: Korean secrets for Cultivating dynamic energy. Ζει και διδάσκει στο Ρέντοντο Μπιτς της Καλιφόρνιας.

Subtitle: 
Πολεμικές τέχνες και πνευματικό μονοπάτι
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2206-0
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο