Product

Ο ρόλος του προϊσταμένου διεύθυνσης και γραφείου εκπαίδευσης

Product

Ο ρόλος του συμβολαιογράφου στην αναγκαστική εκτέλεση

Ο ρόλος του προπονητή τένις και τένις σε τροχοκαρέκλα

Κωδικός:
87577
Description: 

Σκοπός του βιβλίου είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων προβολής ανάπτυξης και εμπέδωσης του τένις (καθώς και του τένις σε τροχοκαρέκλα), να παρουσιάσει με απλό τρόπο τις μικρές διαφορές του τένις και να γίνει κατανοητό ότι ο κάθε προπονητής τένις (αλλά και ο αθλητής σε τροχοκαρέκλα) μπορεί να ασχοληθεί ενεργά σε επίπεδο αναψυχής ή πρωταθλητισμού.

18,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός του βιβλίου είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων προβολής ανάπτυξης και εμπέδωσης του τένις (καθώς και του τένις σε τροχοκαρέκλα), να παρουσιάσει με απλό τρόπο τις μικρές διαφορές του τένις και να γίνει κατανοητό ότι ο κάθε προπονητής τένις (αλλά και ο αθλητής σε τροχοκαρέκλα) μπορεί να ασχοληθεί ενεργά σε επίπεδο αναψυχής ή πρωταθλητισμού. Αυτό που προσπαθεί να προτείνει αυτό το βιβλίο στους προπονητές τένις, αθλητές, φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και παράγοντες του τένις, είναι μια αναλυτική αναφορά του ρόλου και του έργου του προπονητή στη σύγχρονη εποχή. Παράλληλα, μπορεί να καταστεί ένας χρήσιμος πρακτικός οδηγός εκμάθησης της βασικής τεχνικής και προπόνησης στο τένις για τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8183-46-4
Book pages: 
140
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης το 1982. Το 1998 υποστήριξε τη διδακτορική διατριβή με θέμα "Οργάνωση της εκπαίδευσης στην αντισφαίριση". Από το 1988 έως το 1991 ήταν υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος τένις της ΕΦΟΑ. Από το 1992 έως το 1995 ήταν υπεύθυνος οργάνωσης τουρνουά τένις της Λένας Δανιηλίδου στο εξωτερικό. Από το 2000 υπηρετεί ως λέκτορας στο τμήμα Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8183-46-4
Book pages: 
140
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο