Product

Ο υπερκριτής

Product

Ο υπέροχος Αλέξανδρος και οι φτερόγατες

Ο υπερμνήμων

Κωδικός:
133705
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αν ο εγκέφαλός σου σου στέλνει ανάλογα μηνύματα κάθε φορά που προσπαθείς να θυμηθείς μια πασίγνωστη χημική ένωση ή το όνομα ενός Φαραώ, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα. Αν οι νευρώνες σου μπλοκάρουν κάθε φορά που προσπαθείς να θυμηθείς τα κλειδιά της αριστοτελικής σκέψης (αλλά και της δικής σου), αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα. Αν πιστεύεις πως κάποιος κρυφός ιός καταστρέφει τα μικροτσίπ της σκέψης σου και σε κάνει να δείχνεις χαζός, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αν ο εγκέφαλός σου σου στέλνει ανάλογα μηνύματα κάθε φορά που προσπαθείς να θυμηθείς μια πασίγνωστη χημική ένωση ή το όνομα ενός Φαραώ, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα. Αν οι νευρώνες σου μπλοκάρουν κάθε φορά που προσπαθείς να θυμηθείς τα κλειδιά της αριστοτελικής σκέψης (αλλά και της δικής σου), αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα. Αν πιστεύεις πως κάποιος κρυφός ιός καταστρέφει τα μικροτσίπ της σκέψης σου και σε κάνει να δείχνεις χαζός, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα. Αν ξεχνάς τη λίστα με τα ψώνια, το όνομα των παλιών σου συμμαθητών ή της εκρηκτικής ξανθιάς που σου σύστησαν προ δεκαλέπτου, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για σένα. Γιατί, αν ξεχνάς, δε φταίς εσύ, αλλά το σύστημα που χρησιμοποιείς για να θυμάσαι. Άλλαξε σύστημα, λοιπόν, και μάθε πώς μπορείς να ενισχύσεις τη μνήμη σου, χρησιμοποιώντας πανεύκολες μεθόδους-κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν τα συρτάρια του βασανισμένου σου μυαλού. Το βιβλίο αυτό (σε περίπτωση που το ξέχασες ήδη) είναι γραμμένο για σένα.
Subtitle: 
Τεχνικές για να τα θυμάσαι όλα και να διασκεδάζεις μαθαίνοντας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8397-23-5
Book pages: 
109
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κάρλο Φραμπέτι (Μπολόνια, 1945) είναι Ιταλός, αλλά ζει στην Ισπανία και γράφει στα Ισπανικά. Συγγραφέας και μαθηματικός, μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης, δημιουργεί κείμενα "εκλαϊκευμένης επιστήμης" και παιδικής λογοτεχνίας. Έχει εκδώσει περισσότερα από τριάντα βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Έχει συγγράψει και σκηνοθετήσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, και έχει ανεβάσει θεατρικά έργα.

Subtitle: 
Τεχνικές για να τα θυμάσαι όλα και να διασκεδάζεις μαθαίνοντας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8397-23-5
Book pages: 
109
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο