Product

Ο φόβος του ιουδαϊκού συνδρόμου

Product

Ο φόβος του μηδενός παραλλήλου

Ο φόβος του Κυρίου

Κωδικός:
66065
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Κάτι λείπει από τις εκκλησίες μας, τις προσευχές μας και τις προσωπικές μας ζωές περισσότερο από ποτέ. Είναι αυτό που χτίζει την αμεσότηταα στη σχέση μας με τον Θεό. Είναι αυτό που κάνει τις ζωές μας αληθινές κι αγνές. Είναι αυτό που μας μεταμορφώνει σε αληθινά πνευματικά παιδιά του Θεού. Είναι...

8,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάτι λείπει από τις εκκλησίες μας, τις προσευχές μας και τις προσωπικές μας ζωές περισσότερο από ποτέ. Είναι αυτό που χτίζει την αμεσότηταα στη σχέση μας με τον Θεό. Είναι αυτό που κάνει τις ζωές μας αληθινές κι αγνές. Είναι αυτό που μας μεταμορφώνει σε αληθινά πνευματικά παιδιά του Θεού. Είναι... Σ' αυτό το βιβλίο που σε καθηλώνει, ο συγγραφέας John Bevere εκθέτει την ανάγκη μας να φοβούμαστε τον Θεό. Με το γεμάτο αγάπη αλλά και αποφασιστικότητα στυλ του, μας προκαλεί να σεβόμαστε τον Θεό εκ νέου στη λατρεία αλλά και στην καθημερινή μας ζωή. Δείχνει πως ο φόβος του Κυρίου είναι το κλειδί στη γνωριμία μας με τον Θεό καθώς κι Εκείνος θέλει να Τον γνωρίσουμε και ότι οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θα καταλήξει αναπόφευκτα σε κρίση. Αυτό το βαθύ μήνυμα θα σε προκαλέσει να τιμάς τον Θεό μ' ένα τρόπο που θα επαναστατικοποιήσει τη ζωή σου.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7831-44-6
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O John Bevere είναι παγκόσμια γνωστός σαν συγγραφέας και χαρισμένος διάκονος. Τα βιβλία και οι κασέτες του που έχουν πουλήσει περισσότερα από μισό εκατομμύριο αντίτυπα, περιλαμβάνουν, Το Δόλωμα του Σατανά, Συντρίβοντας το Πνεύμα του Φόβου και Η Πόρτα του Διαβόλου. Το έργο του είναι να διακηρύξει την αλήθεια που στρέφει καρδιές προς τον Θεό. O John και η σύζυγός του Lisa, μένουν στο Orlando της Florida με τους τέσσερεις γιους τους.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7831-44-6
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο