Product

Ο φύλακας της γραμμής

Product

Ο φύλακας του κήπου

Ο φύλακας της Ερμίν

Κωδικός:
152687
Description: 

Ο Πολίτεν, ένας νεαρός Ερμίτεν που γεννήθηκε με ένα ιερό σημάδι στην παλάμη του -που σημαίνει ότι είναι ο εκλεκτός των Θεών ώστε να γίνει μια μέρα φύλακας της Ερμίν-, συνεχώς ρωτάει για τους ανθρώπους και θέλει να τους γνωρίσει.

Η επιθυμία του αυτή θα τον φέρει κάποτε στον κόσμο των ανθρώπων. Εκεί θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες και θα αντιμετωπίσει απρόσμενους κινδύνους. Θα καταφέρει να επιστρέψει στον κόσμο των Ερμίτεν και να σώσει τη φυλή του, που απειλείται από διάφορους εχθρούς;

Μια συναρπαστική περιπέτεια με αλληγορικά στοιχεία και καταιγιστική δράση.

12,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Πολίτεν, ένας νεαρός Ερμίτεν που γεννήθηκε με ένα ιερό σημάδι στην παλάμη του -που σημαίνει ότι είναι ο εκλεκτός των Θεών ώστε να γίνει μια μέρα φύλακας της Ερμίν-, συνεχώς ρωτάει για τους ανθρώπους και θέλει να τους γνωρίσει. Η επιθυμία του αυτή θα τον φέρει κάποτε στον κόσμο των ανθρώπων. Εκεί θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες και θα αντιμετωπίσει απρόσμενους κινδύνους. Θα καταφέρει να επιστρέψει στον κόσμο των Ερμίτεν και να σώσει τη φυλή του, που απειλείται από διάφορους εχθρούς; Μια συναρπαστική περιπέτεια με αλληγορικά στοιχεία και καταιγιστική δράση.
Subtitle: 
Περιπέτεια
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-04-3760-2
Book pages: 
297
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Περιπέτεια
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-04-3760-2
Book pages: 
297
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο