Product

Ο χάρτης και η επικράτεια

Product

Ο χάρτης της ανάπτυξης

Ο χάρτης της αγάπης

Κωδικός:
37799
Αuthor: 
Description: 

Η Ίζαμπελ, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος, ερωτεύεται παράφορα τον Ομάρ, έναν Αιγύπτιο μουσικό. Λίγο πριν φύγει για το Κάιρο, ανακαλύπτει ένα σεντούκι με τα ημερολόγια της προγιαγιάς της. Το παίρνει και το εμπιστεύεται στην αδερφή του Ομάρ, την Αμάλ. Εκείνη συγκλονίζεται διαβάζοντας για τη νεαρή χήρα Αγγλίδα που, αψηφώντας τις προκαταλήψεις, παντρεύεται το 1901 τον Σαρίφ, ένα διάσημο δικηγόρο, μακρινό θείο του Ομάρ και της Αμάλ.

20,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ίζαμπελ, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος, ερωτεύεται παράφορα τον Ομάρ, έναν Αιγύπτιο μουσικό. Λίγο πριν φύγει για το Κάιρο, ανακαλύπτει ένα σεντούκι με τα ημερολόγια της προγιαγιάς της. Το παίρνει και το εμπιστεύεται στην αδερφή του Ομάρ, την Αμάλ. Εκείνη συγκλονίζεται διαβάζοντας για τη νεαρή χήρα Αγγλίδα που, αψηφώντας τις προκαταλήψεις, παντρεύεται το 1901 τον Σαρίφ, ένα διάσημο δικηγόρο, μακρινό θείο του Ομάρ και της Αμάλ. Η Αμάλ και η Ίζαμπελ θα ανακαλύψουν τα μυστικά και τις ρίζες που ενώνουν τις δύο οικογένειες. Ένα μυθιστόρημα με ιστορικές αναφορές αλλά και ένα έπος αγάπης και άσβεστου πάθους.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0241-1
Book pages: 
612
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αχντάφ Σουέιφ -μυθιστοριογράφος, σχολιάστρια και ακτιβίστρια- είναι η συγγραφέας των μυθιστορημάτων "The Map of Love" (Ο χάρτης της αγάπης, εκδ. Λιβάνης, υποψήφιο για Βραβείο Man Booker) και "In the Εye of the Sun", που έγιναν μπεστ σέλερ. Έχει γράψει επίσης τη συλλογή δοκιμίων "Mezzaterra: Fragments from the Common Ground", καθώς και τη συλλογή διηγημάτων "I think of You". Αρθρογραφεί τακτικά στις εφημερίδες "Guardian" και "Αλ Σορούκ" της Αιγύπτου και έχει ιδρύσει το Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Παλαιστίνης PalFest.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0241-1
Book pages: 
612
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο