Product

Οδηγός αερογράφου

Product

Οδηγός ακρυλικού

Οδηγός αθλητικής αγωγής και υγείας για τον νεαρό αθλούμενο μαθητή

Κωδικός:
130875
Description: 

Με την παρούσα προσπάθεια επιχειρούμε να δώσουμε στον μικρό αναγνώστη, μέσα από ένα απλό και προσιτό για τη γλώσσα το τρόπο, τη δυνατότητα να γνωρίσει τους βασικούς κανόνες αγωγής και υγείας, το "ευ αγωνίζεσθαι" και γενικά όλα τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν ένα υγιή πολίτη και αθλητή.
Ζητάμε από τους εκατοντάδες νέους μας να μελετήσουν τους κανόνες αυτούς, να τους διαδώσουν και να τους κάνουν βίωμά τους.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με την παρούσα προσπάθεια επιχειρούμε να δώσουμε στον μικρό αναγνώστη, μέσα από ένα απλό και προσιτό για τη γλώσσα το τρόπο, τη δυνατότητα να γνωρίσει τους βασικούς κανόνες αγωγής και υγείας, το "ευ αγωνίζεσθαι" και γενικά όλα τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν ένα υγιή πολίτη και αθλητή. Ζητάμε από τους εκατοντάδες νέους μας να μελετήσουν τους κανόνες αυτούς, να τους διαδώσουν και να τους κάνουν βίωμά τους. Είμαστε βέβαιοι ότι με την ενεργό συμμετοχή όλων, στην προσπάθεια να δώσουμε την πραγματική διάσταση στον αθλητισμό, θα καμαρώσουμε τον αθλητισμό της χώρας μας σε υψηλότερες θέσεις και κυρίως θα γεμίσουμε τα γήπεδα με χιλιάδες νέους, σωστούς φιλάθλους και θεατές. Ευχαριστώ τον νομάρχη Έβρου κ. Ζαμπουνίδη Νικόλαο, τον αντινομάρχη Έβρου κ. Ντόλα Ιορδάνη και την επιτροπή Κοινωνικού Τομέα, Παιδείας και Ποιότητας Ζωής του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου, χωρίς την οικονομική συνδρομή των οποίων δε θα ήταν δυνατή η παρούσα έκδοση. Νικήτας Παπαπαντελής Αλεξανδρούπολη 2007
Publications Date: 
2007
Book pages: 
84
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αλεξανδρούπολη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book pages: 
84
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αλεξανδρούπολη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο