Product

Οδηγός για την εκπόνηση και τη σύνταξη γραπτής ερευνητικής εργασίας

Product

Οδηγός για την έκφραση έκθεση Γ΄ λυκείου

Οδηγός για την εκπόνηση μελέτης οικοδομικής άδειας με βάση τον νέο οικοδομικό κανονισμό

Κωδικός:
199615
Description: 

Αποκτήστε αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό για την εκπόνηση μιας μελέτης οικοδομικής άδειας σύμφωνα με τις βασικές αρχές του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Στο βιβλίο, που είναι ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους μηχανικούς, παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο οι βασικές αρχές σύνταξης μιας μελέτης που πρέπει να κατατεθεί στην πολεοδομική υπηρεσία για την έκδοση οικοδομικής άδειας και περιλαμβάνονται τα βασικά άρθρα του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού που είναι απαραίτητα για τη σύνταξη της μελέτης.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

13,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αποκτήστε αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό για την εκπόνηση μιας μελέτης οικοδομικής άδειας σύμφωνα με τις βασικές αρχές του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Στο βιβλίο, που είναι ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους μηχανικούς, παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο οι βασικές αρχές σύνταξης μιας μελέτης που πρέπει να κατατεθεί στην πολεοδομική υπηρεσία για την έκδοση οικοδομικής άδειας και περιλαμβάνονται τα βασικά άρθρα του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού που είναι απαραίτητα για τη σύνταξη της μελέτης. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων: - Οι βασικές αρχές σύνταξης μιας μελέτης για την έκδοση οικοδομικής άδειας - Τι πρέπει να συμπεριλαμβάνει κάθε σχέδιο - Εφαρμογή των βασικών αρχών του Ν.Ο.Κ. - Βασικά άρθρα του Ν.Ο.Κ. για τη σύνταξη του διαγράμματος κάλυψης - Παραδείγματα και σκαριφήματα - Οικόπεδα του άρθρου 25 του Ν.1337/83 - Οικογενειακή στέγη
Subtitle: 
Το μυστικό της επιτυχίας κάθε μηχανικού
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-461-637-4
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Το μυστικό της επιτυχίας κάθε μηχανικού
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-461-637-4
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο