Product

Οδηγός επιτυχίας για το ECDL e-kids

Product

Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL 4

Οδηγός επιτυχίας για το ECDL e-kids

Κωδικός:
102920
Description: 

Στόχος του βιβλίου είναι να εφοδιάσει τον αναγνώστη με τις απαιτούμενες γνώσεις, που θα του επιτρέψουν να ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης e-kids δευτέρου επιπέδου για τις ενότητες:
4 - Εργασία με υπολογισμούς
5 - Σχεδίαση γραφικών
6 - Διαδίκτυο (Internet), και
7 - Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail)

26,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος του βιβλίου είναι να εφοδιάσει τον αναγνώστη με τις απαιτούμενες γνώσεις, που θα του επιτρέψουν να ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης e-kids δευτέρου επιπέδου για τις ενότητες: 4 - Εργασία με υπολογισμούς 5 - Σχεδίαση γραφικών 6 - Διαδίκτυο (Internet), και 7 - Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) Το βιβλίο αυτό είναι μελετημένο και σχεδιασμένο για μαθητές ηλικίας 9-12 ετών. Για το λόγο αυτό, είναι γραμμένο σε γλώσσα απλή και κατανοητή και εμπλουτισμένο με δεκάδες εικόνες και επεξηγήσεις. Επίσης, χρησιμοποιεί παραδείγματα με θέματα οικεία στα παιδιά, ώστε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής: - Πλήρης οδηγός εκπαίδευσης βασισμένος στο πρόγραμμα σπουδών του e-kids - Πολλές επεξηγηματικές εικόνες - Εύκολη εκμάθηση του αντικειμένου κάθε ενότητας με απλά βήματα - Ειδικά μελετημένο, ώστε να απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9 - 12 ετών - Παραδείγματα με θέματα οικεία στο μικρό αναγνώστη - Ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε κεφαλαίου - Χάρη στην προσεγμένη δομή του βιβλίου, ο αναγνώστης έχει πάντα τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα αποτελέσματα των ενεργειών του και καταφέρνει να σχηματίσει μια συνολική εικόνα του αντικειμένου που διδάσκεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.
Subtitle: 
Επίπεδο 2
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-209-892-9
Book pages: 
323
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια Πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Subtitle: 
Επίπεδο 2
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-209-892-9
Book pages: 
323
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο