Product

Οδηγός κανονισμών ποδοσφαίρου

Product

Οδηγός καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων

Κωδικός:
90197
Description: 

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) οδήγησαν στη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Σκοπός του, η προστασία του καταναλωτή μέσα από την ενημέρωση για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων προσφέροντας τις απαραίτητες πρακτικές υποδείξεις και εφαρμογές σε θέματα αγοράς τροφίμων, τρόπου και χρόνου συντήρησης και εκτέλεσης συνταγών (από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα).

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) οδήγησαν στη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Σκοπός του, η προστασία του καταναλωτή μέσα από την ενημέρωση για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων προσφέροντας τις απαραίτητες πρακτικές υποδείξεις και εφαρμογές σε θέματα αγοράς τροφίμων, τρόπου και χρόνου συντήρησης και εκτέλεσης συνταγών (από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα).
Subtitle: 
Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-351-527-2
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο lωάννnς Αρβανιτογιάννης αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιo Θεσσαλονίκης, Τµήμα Χηµείας (1984) και είναι κάτοχος δύο διδακτορικών διατριβών· στα συνθετικά παλυµερή και τη φυσικοχηµεία τροφίµων από το εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας, ΑΠΘ (1990) και το τµήµα Επιστήµης Τροφίµων και Εφαρµοσµένnς Μικροβιολογίας του Nottingham (Αγγλία, 1993). Εργάστηκε ως ερευνητής στο Πανεπιστήµιο Loughborough (Αγγλία), στη Ciba-Geigy (Ελβετία) και στο Εθνικό Ερευνητικό Ινστιτούτο της Οσάκα (Ιαπωνία). Από το 1995 έωs το 2000 ήταν Επίκουρος Καθηγητής µε αντικείµενο τον έλεγχο ποιότητας τροφίµων στο Τµήµα Γεωπονίαs του ΑΠΘ. Από το 2000 έωs το 2005 ήταν επίκουρος καθηγητής µε αντικείµενο τον έλεγχο ποιότnτας, τη µεταποίηση και τεχνολογία τροφίµων στο Τµήµα Γεωπονίας του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Από τον Μάρτιο 2005 είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τµήµα Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοvτoς του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Είναι συγγραφέας περισσοτέρων των 120 ερευνητικών εργασιών και άρθρων ανασκόπησης καθώς και κεφαλαίων σε ξενόγλωσσα βιβλία. Έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης ως µέλος του editorial board σε 4 διεθνή περιοδικά και έχει αναφερθεί σε περισσότερες από 800 ετεροαναφορές. Eπίσης, έχει δώσει κατ' επανάληψη διαλέξεις µε θέµα τα συστήµατα διασφάλισης ποιότητας τροφίµων (IS0 9000), τη διαχείριση περιβάλλοντος (IS0 14000) και ασφάλειας τροφίµων (HACCP) και τη συσκευασία τροφίµων.

Subtitle: 
Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-351-527-2
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο