Product

Οδηγός συναισθηματικής νοημοσύνης

Product

Οδηγός σύστασης, οργάνωσης και λειτουργίας Ταμιακής Υπηρεσίας των Δήμων

Οδηγός σύνταξης εδεσματολογίου

Κωδικός:
171010
Description: 

Η μελέτη με τίτλο "Οδηγός Σύνταξης Εδεσματολογίου", έχει σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορίων, ταβερνών και ξενοδοχείων με χώρους εστίασης να αναδείξουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής τους και να συντάξουν σωστά τον κατάλογο της επιχείρησής τους.

Αφορμή υπήρξε η ανάγκη, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον ΣΕΤΕ στη μελέτη "Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού", για ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομικής προσφοράς.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μελέτη με τίτλο "Οδηγός Σύνταξης Εδεσματολογίου", έχει σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορίων, ταβερνών και ξενοδοχείων με χώρους εστίασης να αναδείξουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής τους και να συντάξουν σωστά τον κατάλογο της επιχείρησής τους. Αφορμή υπήρξε η ανάγκη, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον ΣΕΤΕ στη μελέτη "Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού", για ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομικής προσφοράς. Στις σελίδες του "Οδηγού Σύνταξης Εδεσματολογίου" θα βρείτε τα δημοφιλέστερα προϊόντα ανά γεωγραφικό-γαστρονομικό διαμέρισμα, πληροφορίες για τη σωστή σύνταξη του καταλόγου και της λίστας κρασιών που υπάρχει σε ένα εστιατόριο, κάποιες συνταγές απλής δημιουργικής κουζίνας, καθώς και μια πρόταση για ορθή παρουσίαση στα αγγλικά δημοφιλών ελληνικών πιάτων.
Subtitle: 
Για εστιατόρια ελληνικής κουζίνας & παραδοσιακές ταβέρνες
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-8382-26-2
Book pages: 
50
Book Dimensions: 
26χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Για εστιατόρια ελληνικής κουζίνας & παραδοσιακές ταβέρνες
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-8382-26-2
Book pages: 
50
Book Dimensions: 
26χ20
Publication Place: 
Αθήνα