Product

Οδοντιατρική πληροφορική

Product

Οδοντιατροδικαστική

Οδοντιατρικός οδηγός της οικογένειας

Κωδικός:
124782
Description: 

Ο "Οδοντιατρικός Οδηγός της Οικογένειας" είναι ένα βιβλίο γραμμένο απλά και κατανοητά, που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο. Σκοπός του είναι η βελτίωση και διατήρηση της στοματικής υγείας συμβάλλοντας έτσι στην υγεία όλου του οργανισμού και στην καλή εμφάνιση του προσώπου, βασικά προσόντα για να έχει κανείς θάρρος, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία που αποτελούν βασικούς συντελεστές για ευτυχή διαβίωση, επαγγελματική και κοινωνική άνοδο.

203,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο "Οδοντιατρικός Οδηγός της Οικογένειας" είναι ένα βιβλίο γραμμένο απλά και κατανοητά, που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο. Σκοπός του είναι η βελτίωση και διατήρηση της στοματικής υγείας συμβάλλοντας έτσι στην υγεία όλου του οργανισμού και στην καλή εμφάνιση του προσώπου, βασικά προσόντα για να έχει κανείς θάρρος, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία που αποτελούν βασικούς συντελεστές για ευτυχή διαβίωση, επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Το έργο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: - Οδηγίες στοματικής υγιεινής με τα μέσα και τον τρόπο που χρησιμοποιούνται σωστά όπως η οδοντόβουρτσα, το οδοντικό νήμα κ.λπ. - Τρόποι βελτίωσης του χρώματος των δοντιών (λεύκανση). - Τερηδόνα και εγκυμοσύνη - Εμφυτεύματα ενδείξεις - αντενδείξεις - Το λέιζερ στην οδοντιατρική - Οδοντίατρος και παιδί - Το έιτζ με τα πιο πρόσφατα στοιχεία και την πιθανότητα μετάδοσης στο οδοντιατρείο. Οι 85 εικόνες που συνοδεύουν την ανάπτυξη των θεμάτων βοηθούν στην πληρέστερη κατανόηση.
Subtitle: 
Στοματική υγεία, πρόληψη και θεραπεία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-87949-9-4
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
4

Γεννήθηκε στην Ικαρία το 1954. Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής. Εισήχθη με υποτροφία στην οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1981 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Subtitle: 
Στοματική υγεία, πρόληψη και θεραπεία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-87949-9-4
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
4