Product

Οδύσσεια 2

Product

Οδύσσεια εν άστει

Οδύσσεια Α΄ γυμνασίου

Κωδικός:
170272
Description: 

Μέσα από το ψηφιακό βιβλίο της "Οδύσσειας" θα γνωρίσεις τον αρχαίο κόσμο του ομηρικού έπους και τις περιπέτειες του πολύπαθου Οδυσσέα.

Περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση της εισαγωγής του σχολικού βιβλίου, τα κείμενα όλων των ραψωδιών της Οδύσσειας, που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο, και τις περιληπτικές αναδιηγήσεις όλων των ραψωδιών του έπους.

Όλα είναι πλήρως επεξεργασμένα με πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό για τον ομηρικό κόσμο, καθώς και ερμηνευτική προσέγγιση του κειμένου με βίντεο, ο οποίος αποτελεί προσομοίωση μιας δημιουργικής διδασκαλίας.

19,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από το ψηφιακό βιβλίο της "Οδύσσειας" θα γνωρίσεις τον αρχαίο κόσμο του ομηρικού έπους και τις περιπέτειες του πολύπαθου Οδυσσέα. Περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση της εισαγωγής του σχολικού βιβλίου, τα κείμενα όλων των ραψωδιών της Οδύσσειας, που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο, και τις περιληπτικές αναδιηγήσεις όλων των ραψωδιών του έπους. Όλα είναι πλήρως επεξεργασμένα με πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό για τον ομηρικό κόσμο, καθώς και ερμηνευτική προσέγγιση του κειμένου με βίντεο, ο οποίος αποτελεί προσομοίωση μιας δημιουργικής διδασκαλίας. Περιλαμβάνει, επίσης, διαδραστικές δραστηριότητες αυτοαξιολόγησης με οδηγίες για την επεξεργασία τους, διόρθωση των λαθών με εξηγήσεις, εμφάνιση αποτελεσμάτων μετά από κάθε δραστηριότητα, αναφορά προόδου στο τέλος κάθε μαθήματος, βιογραφίες και γλωσσάρι.
Subtitle: 
Αρχαία ελληνικά ομηρικά έπη
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-54-Χ
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Αρχαία ελληνικά ομηρικά έπη
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-54-Χ
Publication Place: 
Αθήνα