Product

Οι Έλληνες στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ

Product

Οι Έλληνες στο σύστημα των εθνικών σχέσεων στην ΕΣΣΔ

Οι Έλληνες στο Εικοσιένα

Κωδικός:
171783
Description: 

[...] Όλη η περίοδος της Επανάστασης του Εικοσιένα, η σημαντική αυτή περίοδος της ιστορίας του Ελληνισμού που οδήγησε στη δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους, δίνεται στο βιβλίο του κ. Μιχαήλ με στρωτή και ρέουσα γραφή, με πλούτο στοιχείων και σεβασμό προς την ιστορική αλήθεια, με εργασίες για κάθε ενότητα σαφείς και διαβαθμισμένες και πολύ βοηθητικές για τα παιδιά.

Τα γεγονότα δίνονται με χρονολογική σειρά, συντίθενται και σχολιάζονται, χωρίς το τελευταίο τούτο να αποτελεί εμπόδιο στο να βγάλει το παιδί τα δικά του συμπεράσματα.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

9,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Όλη η περίοδος της Επανάστασης του Εικοσιένα, η σημαντική αυτή περίοδος της ιστορίας του Ελληνισμού που οδήγησε στη δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους, δίνεται στο βιβλίο του κ. Μιχαήλ με στρωτή και ρέουσα γραφή, με πλούτο στοιχείων και σεβασμό προς την ιστορική αλήθεια, με εργασίες για κάθε ενότητα σαφείς και διαβαθμισμένες και πολύ βοηθητικές για τα παιδιά. Τα γεγονότα δίνονται με χρονολογική σειρά, συντίθενται και σχολιάζονται, χωρίς το τελευταίο τούτο να αποτελεί εμπόδιο στο να βγάλει το παιδί τα δικά του συμπεράσματα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
1992
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1992
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο