Product

Οι ανοιχτές φλέβες της Λατινικής Αμερικής

Product

Οι ανταγωνιστές ασβεστίου στην κλινική πράξη

Οι ανταγωνιστές

Κωδικός:
95707
Αuthor: 
Description: 

Στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του τηλεοπτικού σταθμού Κορίνιουμ καταφθάνει με ένα σωρό περγαμηνές ο Ντέκλαν Ο' Χάρα, ένας σούπερ-σταρ δημοσιογράφος του BBC, γνωστός τόσο για τις ικανότητές του όσο και για την ακεραιότητά του.

Λίγες μέρες, ωστόσο, αρκούν για να καταλάβει πως ο γενικός διευθυντής του καναλιού, ο λόρδος Μπάντινγκαμ, είναι ένας αγύρτης, κι ότι τον προσέλαβε απλώς για να ξεφύγει από την τσιμπίδα του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, που απειλεί να του πάρει την άδεια λόγω της χαμηλής ποιότητας των εκπομπών του.

7,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του τηλεοπτικού σταθμού Κορίνιουμ καταφθάνει με ένα σωρό περγαμηνές ο Ντέκλαν Ο' Χάρα, ένας σούπερ-σταρ δημοσιογράφος του BBC, γνωστός τόσο για τις ικανότητές του όσο και για την ακεραιότητά του. Λίγες μέρες, ωστόσο, αρκούν για να καταλάβει πως ο γενικός διευθυντής του καναλιού, ο λόρδος Μπάντινγκαμ, είναι ένας αγύρτης, κι ότι τον προσέλαβε απλώς για να ξεφύγει από την τσιμπίδα του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, που απειλεί να του πάρει την άδεια λόγω της χαμηλής ποιότητας των εκπομπών του. Ο Ντέκλαν δεν αργεί να έρθει σε σύγκρουση μαζί του, όπως και με την γοητευτική Κάμερον Κουκ, την ικανή αλλά φιλόδοξη και αυταρχική παραγωγό της εκπομπής του. Η διαμάχη τους παίρνει σιγά σιγά διαστάσεις, εμπλέκοντας όλο και περισσότερα άτομα: την όμορφη αλλά επιπόλαιη γυναίκα του Ντέκλαν, το γιο και τις δυο έφηβες κόρες του, το μεγαλοβιομήχανο Φρέντι Τζόουνς και τον διαβόητο Ρούπερτ Κάμπελ-Μπλακ, υπουργό αλλά και αμετανόητο μπον-βιβέρ και καρδιοκατακτητή. [...] "Ένας συνδυασμός δράματος, σεξ και καλής κοινωνικής σάτιρας... ακαταμάχητο". (Sunday Times) "Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου". (Sunday Express)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-450-827-Χ
Book pages: 
816
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζίλι Κούπερ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς συγγραφείς της Βρετανίας. Γεννήθηκε στο Έσεξ και ξεκίνησε την καριέρα της ως ρεπόρτερ το 1957, στη μικρή επαρχιακή εφημερίδα "Middlesex Independent", ενώ από το 1969 ως το 1982 εργάστηκε ως αρθρογράφος στους "Sunday Times" και τη "Mail on Sunday". Τα χιουμοριστικά της άρθρα και κυρίως οι συνεντεύξεις της με διασημότητες της εποχής την έκαναν πασίγνωστη και αγαπητή πολύ πριν αποφασίσει να δημοσιεύσει το πρώτο της βιβλίο. Το 1984, έχοντας ήδη γράψει διηγήματα και νουβέλες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, εξέδωσε το μυθιστόρημα "Riders", που έκανε πάταγο στη Βρετανία, φτάνοντας στην πρώτη θέση στις λίστες των μπεστ σέλερ. Όλα τα επόμενα έργα της, που περιγράφουν με ακαταμάχητη γλαφυρότητα και αφοπλιστικό χιούμορ τον κόσμο των πλουσίων και διάσημων, γνώρισαν εξίσου μεγάλη απήχηση, βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων και μεταφράστηκαν σε δεκατέσσερις γλώσσες. Το 1997 δεκαπέντε εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την τηλεοπτική διασκευή του μυθιστορήματός της "The man who made husbands jealous". Οι "Ανταγωνιστές" πρόκειται επίσης να μεταφερθούν σύντομα στην οθόνη. Η συγγραφέας ζει σήμερα στο Γκλόστερσιρ, σ' ένα μεγάλο σπίτι του 13ου αιώνα, με τον εδώ και τέσσερις δεκαετίες σύζυγό της, Λίο Κούπερ.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-450-827-Χ
Book pages: 
816
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο