Product

Οι απολύτως απαραίτητοι

Product

Οι αποστάται

Οι απόμαχοι της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Κωδικός:
177661
Description: 

Η τρίτη και τέταρτη ηλικία, πέρα ίσως από κάποια πνευματική κόπωση ή σωματική φθορά, έχει το δικαίωμα να πάρει από τη ζωή το κομμάτι που της ανήκει.

Μας μιλάει για τις ομορφιές αυτής της ηλικίας, μας θυμίζει ότι κι αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάποτε ερωτευτεί, τους είχαν αγαπήσει, είχαν ζήσει μια ζωή με όλες τις συγκινήσεις, τις λύπες και τις χαρές.

Κι αν τώρα πια εμείς, σαν τρίτοι, αυτά δεν μπορούμε να τα δούμε, στο δικό τους μυαλό υπάρχουν σαν αναμνήσεις, σκέψεις και στοχασμοί, που τυλίγουν νοσταλγικά το μυαλό τους.

12,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τρίτη και τέταρτη ηλικία, πέρα ίσως από κάποια πνευματική κόπωση ή σωματική φθορά, έχει το δικαίωμα να πάρει από τη ζωή το κομμάτι που της ανήκει. Μας μιλάει για τις ομορφιές αυτής της ηλικίας, μας θυμίζει ότι κι αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάποτε ερωτευτεί, τους είχαν αγαπήσει, είχαν ζήσει μια ζωή με όλες τις συγκινήσεις, τις λύπες και τις χαρές. Κι αν τώρα πια εμείς, σαν τρίτοι, αυτά δεν μπορούμε να τα δούμε, στο δικό τους μυαλό υπάρχουν σαν αναμνήσεις, σκέψεις και στοχασμοί, που τυλίγουν νοσταλγικά το μυαλό τους. Τίποτα δεν μπορεί να τους στερεί την ανάγκη να επιλέγουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Όμορφες στιγμές μπορεί να ζήσει κανείς παντού και πάντα, αρκεί να το θέλει και να μάχεται γι' αυτό, αγνοώντας απλώς το θάνατο. Αχιλλέας Χ. Χαλβατζάρας
Subtitle: 
Καημοί, νοσταλγίες, παράπονα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9492-29-0
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Καημοί, νοσταλγίες, παράπονα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9492-29-0
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο