Product

Οι αρχαίοι ολυμπιακοί αγώνες

Product

Οι αρχαίοι πολιτισμοί και οι εξωγήινοι

Οι αρχαίοι πόλεμοι

Κωδικός:
115816
Description: 

Ο Harry Sidebottom προσεγγίζει από όλες τις απόψεις τον αρχαίο πόλεμο. Από τη φιλοσοφία που τον περιβάλλει μέχρι τη στρατηγική και τις τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται για να πολεμήσει κάποιος. Ερευνά, επίσης τους τρόπους με τους οποίους η αρχαία κοινωνία σκεφτόταν σχετικά με τις πολεμικές συγκρούσεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Harry Sidebottom προσεγγίζει από όλες τις απόψεις τον αρχαίο πόλεμο. Από τη φιλοσοφία που τον περιβάλλει μέχρι τη στρατηγική και τις τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται για να πολεμήσει κάποιος. Ερευνά, επίσης τους τρόπους με τους οποίους η αρχαία κοινωνία σκεφτόταν σχετικά με τις πολεμικές συγκρούσεις. Μπορεί ένα πόλεμος να είναι δίκαιος; Γιατί οι πολιορκίες ήταν τόσο αιματηρές; Τι ρόλο έπαιζε η θεϊκή παρέμβαση στο αποτέλεσμα μιας μάχης; Βασιζόμενος σε συναρπαστικά αποσπάσματα από την "Ιλιάδα", τον Τάκιτο και τους Περσικούς Πολέμους, ο Harry Sidebottom προσελκύει την προσοχή του αναγνώστη, αποδεικνύοντας ότι η κατανόηση του αρχαίου πολέμου είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία ερμηνείας. Ο Harry Sidebottom είναι λέκτορας της αρχαίας ιστορίας στο Lincoln College και λέκτορας κλασικών γραμμάτων και αρχαίας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Warwick.
Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-442-882-9
Book pages: 
195
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Harry Sidebottom είναι λέκτορας της αρχαίας ιστορίας στο Lincoln College και λέκτορας κλασικών γραμμάτων και αρχαίας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Warwick.

Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-442-882-9
Book pages: 
195
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο