Product

Οι γονατισμένοι

Product

Οι γονείς κάνουν τη διαφορά!

Οι γονείς βάζουν όρια

Κωδικός:
140571
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όταν κυκλοφόρησε το 1993, το βιβλίο του Δρ. Γιαν-Ούβε Ρόγγε, "Τα παιδιά χρειάζονται όρια", έγινε αφορμή για πολλές και πολυποίκιλες συζητήσεις - με αποτέλεσμα, μέσα σε πέντε χρόνια να πουλήσει πάνω από 200.000 αντίτυπα. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι η "άλλη πλευρά του λόφου" εκείνου του βιβλίου. Είναι το "Πότε, Γιατί και Πώς Βάζουν Όρια οι Γονείς" και είναι οι απαντήσεις που επεξεργάστηκε με γονείς και δασκάλους σε διάφορα σεμινάρια και διαλέξεις. Για παράδειγμα:

19,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν κυκλοφόρησε το 1993, το βιβλίο του Δρ. Γιαν-Ούβε Ρόγγε, "Τα παιδιά χρειάζονται όρια", έγινε αφορμή για πολλές και πολυποίκιλες συζητήσεις - με αποτέλεσμα, μέσα σε πέντε χρόνια να πουλήσει πάνω από 200.000 αντίτυπα. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι η "άλλη πλευρά του λόφου" εκείνου του βιβλίου. Είναι το "Πότε, Γιατί και Πώς Βάζουν Όρια οι Γονείς" και είναι οι απαντήσεις που επεξεργάστηκε με γονείς και δασκάλους σε διάφορα σεμινάρια και διαλέξεις. Για παράδειγμα: - Από ποια ηλικία πρέπει να βάζει κανείς όρια; - Οι συνέπειες μιας συμπεριφοράς του παιδιού είναι τιμωρία; - Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικά μας λάθη; - Είναι τα αγόρια βίαια και τα κορίτσια φιλήσυχα; - Τι κάνουμε με τα βρομόλογα και τους καυγάδες των παιδιών; - ...και με την πρώιμη παιδική σεξουαλικότητα; - Πώς συνδράμουμε το παιδί ν' αντιμετωπίσει το θάνατο και το πένθος; Τα παιδιά χρειάζονται τελετουργίες και προσανατολισμό. Προσοχή, όμως! Στη συνεργασία (γονιών-παιδιών) δεν έχει θέση η προβολή της εξουσίας (των γονιών). Αυτό δείχνουν τα πολυάριθμα παραδείγματα και οι προσεγγίσεις που κάνει ο δρ Ρόγκε σ' αυτό το βιβλίο.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-349-122-5
Book pages: 
315
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο ψυχολόγος Δρ. Jan-Uwe Rogge , γεννημένος το 1947, ζει με τη γυναίκα του και το γιο του, στα περίχωρα του Αμβούργου. Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας ψυχοθεραπευτής, ειδικευμένος στην οικογενειακή και σχολική συμβουλευτική. Από τις αρχές της δεκαετίας του '80 μιλάει σε σεμινάρια και δίνει διαλέξεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς που τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από το κοινό.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-349-122-5
Book pages: 
315
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο