Product

Οι δέκα εντολές και ο νόμος της χάριτος

Product

Οι δέκα εντολές της τυπογραφίας. Αιρετική τυπογραφία: Παραβαίνοντας τις δέκα εντολές της τυπογραφίας.

Οι δέκα εντολές στην Κανονική παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας

Κωδικός:
149797
Description: 

[...] Μία από τις βασικές πηγές των ιερών Κανόνων, αλλά και προπομπός τους είναι ο Δεκάλογος, ο οποίος είναι το πρώτο μετά την πτώση του ανθρώπου από τον Παράδεισο μέσο, δια του οποίου ο δημιουργός επικοινωνεί δια μέσου του Μωϋσέως με τον άνθρωπο, και του παραδίδει τις θείες εντολές του, οι οποίες και θα δημιουργήσουν σε αυτόν την προοπτική να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και με τον συνάνθρωπό του.
Η πολυσήμαντη συνεισφορά του Νόμου, αλλά και οι παρερμηνείες του αναλύονται στο περιεχόμενο της παρούσης εργασίας. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

12,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Μία από τις βασικές πηγές των ιερών Κανόνων, αλλά και προπομπός τους είναι ο Δεκάλογος, ο οποίος είναι το πρώτο μετά την πτώση του ανθρώπου από τον Παράδεισο μέσο, δια του οποίου ο δημιουργός επικοινωνεί δια μέσου του Μωϋσέως με τον άνθρωπο, και του παραδίδει τις θείες εντολές του, οι οποίες και θα δημιουργήσουν σε αυτόν την προοπτική να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και με τον συνάνθρωπό του. Η πολυσήμαντη συνεισφορά του Νόμου, αλλά και οι παρερμηνείες του αναλύονται στο περιεχόμενο της παρούσης εργασίας. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-696-033-1
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-696-033-1
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο