Product

Οι δημόσιες σχέσεις του Περικλή

Product

Οι δημόσιοι υπάλληλοι

Οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι

Κωδικός:
79718
Manufacturer: 
Description: 

Με το βιβλίο του "Οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι..." ο Δημήτρης Ζαννίδης αναφέρεται ακριβώς σε αυτούς.
Και αυτούς, τους εκπροσώπους της λεγόμενης Τετάρτης Εξουσίας και των πολλών άλλων, φανερών και μη εξουσιών, κάνει πρωταγωνιστές σε κάποιες ιστορίες με παράδοξη πλοκή και απρόσμενο τέλος.
Ιστορίες γεμάτες ανατρεπτικό χιούμορ και σε ορισμένες περιπτώσεις έντονο αυτοσαρκασμό, με τις οποίες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας σατιρίζει πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινής πραγματικότητας.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το βιβλίο του "Οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι..." ο Δημήτρης Ζαννίδης αναφέρεται ακριβώς σε αυτούς. Και αυτούς, τους εκπροσώπους της λεγόμενης Τετάρτης Εξουσίας και των πολλών άλλων, φανερών και μη εξουσιών, κάνει πρωταγωνιστές σε κάποιες ιστορίες με παράδοξη πλοκή και απρόσμενο τέλος. Ιστορίες γεμάτες ανατρεπτικό χιούμορ και σε ορισμένες περιπτώσεις έντονο αυτοσαρκασμό, με τις οποίες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας σατιρίζει πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινής πραγματικότητας. Που άλλοι βλέπουν και άλλοι δεν θέλουν να δουν. Και όπως σημειώνει ο ίδιος είναι ιστορίες τόσο αληθινές που μοιάζουν με ψεύτικες. Ή το αντίστροφο...
Subtitle: 
Ιστορίες τόσο αληθινές που μοιάζουν με ψεύτικες, ή το αντίστροφο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-426-245-9
Book pages: 
287
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Ζαννίδης γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου, αλλά από πολύ νέος ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Υπήρξε ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης, πολιτικός σχολιαστής και χρονογράφος σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά.
Εργάστηκε επίσης στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έμεινε αρκετό καιρό στην Κύπρο ως ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων και υπήρξε για 20 χρόνια ανταποκριτής κυπριακών εφημερίδων στην Αθήνα. Σήμερα είναι διευθυντής του "Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση".
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογραφικών Μελετών και Ερευνών και της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας.
Έχει γράψει το μυθιστόρημα "Οδός Χ αριθμός 16", το ιστόρημα "Μυστικοί Πράκτορες", τα σενάρια των κινηματογραφικών ταινιών "Υποβρύχιο Παπανικολής", "Το χρυσό κεντρί", "Ομφαλός", "Τα διαμάντια", και των τηλεοπτικών σειρών "Τους ζυγούς λύσατε", "Ο κ. Γενικός", "Ο Αη Βασίλης κι ο Βασίλης", "Ναυτικές ιστορίες", "Άγονη γραμμή", "Η άλλη τους πλευρά" κ.ά.
Έχει πάρει δύο κρατικούς επαίνους και δύο επαίνους του Φ.Σ. "Παρνασσός" για θεατρικά έργα που δεν "ανέβηκαν" ποτέ στη σκηνή.

Subtitle: 
Ιστορίες τόσο αληθινές που μοιάζουν με ψεύτικες, ή το αντίστροφο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-426-245-9
Book pages: 
287
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο