Product

Οι διεθνείς συγκρούσεις στον 21ο αιώνα

Product

Οι διεθνείς σχέσεις στη μεταψυχροπολεμική εποχή

Οι διεθνείς σχέσεις

Κωδικός:
125308
Description: 

[...] Με την παρουσίαση της κατάστασης που ισχύει σήμερα στο γνωστικό πεδίο αυτού του τομέα, το βιβλίο αυτό στοχεύει να προσφέρει ένα ευρύ και συνθετικό πανόραμα των διεθνών φαινομένων που χαρακτηρίζουν τον σύγχρονο κόσμο μας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Με την παρουσίαση της κατάστασης που ισχύει σήμερα στο γνωστικό πεδίο αυτού του τομέα, το βιβλίο αυτό στοχεύει να προσφέρει ένα ευρύ και συνθετικό πανόραμα των διεθνών φαινομένων που χαρακτηρίζουν τον σύγχρονο κόσμο μας. Μετά από την παρουσίαση, στο πρώτο κεφάλαιο, των βασικών αντιλήψεων για τις διεθνείς σχέσεις, θα επιχειρήσουμε να περιγράψουμε τους διάφορους παράγοντες του διεθνούς βίου· στο τρίτο κεφάλαιο, θα δώσουμε έμφαση στην εξωτερική πολιτική, που αποτελεί έκφραση στην εξωτερική πολιτική, που αποτελεί έκφραση της συμπεριφοράς των κεντρικών παραγόντων, δηλαδή των κρατών· τα δύο τελευταία κεφάλαια είναι αφιερωμένα, από τη μια, στη μελέτη του διεθνούς συστήματος και, από την άλλη, στην ανάλυση των συγκρουσιακών ή συνεργατικών διαδικασιών αλληλεπίδρασης, που αποτελούν το νήμα των διεθνών σχέσεων. Philippe Braillard, καθηγητής στη σχολή οικονομικών και κοινωνικών επιστημών, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Mohammad - Reza Djaliti, καθηγητής στο Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ανώτατων Διεθνών Σπουδών της Γενεύης.
Subtitle: 
Τι γνωρίζω;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6776-31-Χ
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Philippe Braillard είναι καθηγητής στη σχολή οικονομικών και κοινωνικών επιστημών και διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Subtitle: 
Τι γνωρίζω;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6776-31-Χ
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο