Product

Οι εμπειρίες ενός πνιγμένου

Product

Οι εμπειρίες του πόθου

Οι εμπειρίες μου στο X-Factor 1 & 2

Κωδικός:
153420
Description: 

- Στο λεύκωμα ένας fan θα βρει εκατοντάδες παρασκηνιακές φωτογραφίες που δεν τις έχει ξαναδεί ποτέ. Θα βρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα δύο παιχνίδια. Όλα τα τραγούδια βδομάδα με βδομάδα, τους αποχωρήσαντες, βιογραφικά και φυσικά αυτόγραφα από τους πιο δημοφιλείς.
- Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, έβγαζα φωτογραφίες. Όταν τέλειωσε το πρώτο X-Factor και πέρασαν κάνα-δυό μήνες τότε μου ήρθε η ιδέα για να βγάλω ένα βιβλίο. Όμως στην πορεία θεωρήσαμε ότι ήταν αργά πια για να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο λεύκωμα. Θα έμοιαζε ανεπίκαιρο κι’ έτσι κράτησα την ιδέα για φέτος.

25,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Στο λεύκωμα ένας fan θα βρει εκατοντάδες παρασκηνιακές φωτογραφίες που δεν τις έχει ξαναδεί ποτέ. Θα βρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα δύο παιχνίδια. Όλα τα τραγούδια βδομάδα με βδομάδα, τους αποχωρήσαντες, βιογραφικά και φυσικά αυτόγραφα από τους πιο δημοφιλείς. - Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, έβγαζα φωτογραφίες. Όταν τέλειωσε το πρώτο X-Factor και πέρασαν κάνα-δυό μήνες τότε μου ήρθε η ιδέα για να βγάλω ένα βιβλίο. Όμως στην πορεία θεωρήσαμε ότι ήταν αργά πια για να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο λεύκωμα. Θα έμοιαζε ανεπίκαιρο κι’ έτσι κράτησα την ιδέα για φέτος. - Το βιβλίο είναι μοιρασμένο μισό-μισό και έχει δύο εξώφυλλα. Το 1 και το 2 - Μάζεψα ένα πολύ μεγάλο όγκο φωτογραφιών αλλά ευτυχώς που κάθε βδομάδα έκανα διαλογή γιατί στο τέλος θα τα έβρισκα μπαστούνια. - Ο Σάκης Ρουβάς πάντα με άφηνε να τον βγάζω ακόμα και όταν ήταν αξύριστος, άντυτος, αχτένιστος και ιδρωμένος. Στις πρόβες δηλαδή. Αλλά τον έχω και με όλα τα κοστούμια που φόρεσε σε όλα τα live. - O Νικόλας Μεταξάς μου έστειλε το αυτόγραφο του από την Βοστόνη. - Επειδή οι φωτογραφίες του Λούη δεν μου άρεσαν ταξίδεψα μέχρι την Κύπρο να τον βγάλω και να του πάρω το αυτόγραφό του. - Όλα τα παιδιά στα καμαρίνια ή στα παρασκήνια που με έβλεπαν με την μηχανή αντί να φρικάρουν μου πόζαραν με χαρά κι’ ας ήταν άβαφτες οι κοπέλες ή ημίγυμνα τα αγόρια... - Περιγράφω όλα τα στάδια ανεύρεσης των νέων ταλέντων και το πώς γίνεται η διαλογή. Έτσι μπορεί κάποιος να καταλάβει και πως λειτουργεί το όλο σύστημα. - Γράφω μόνο για τις δικές μου εμπειρίες. Ότι έπεσε στην δική μου αντίληψη.
Subtitle: 
Φωτογραφικό λεύκωμα
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-99040-5-Χ
Book pages: 
156
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Φωτογραφικό λεύκωμα
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-99040-5-Χ
Book pages: 
156
Publication Place: 
Αθήνα