Product

Οι εραστές του απείρου

Product

Οι εραστές του παραδείσου

Οι εραστές του λυκόφωτος

Κωδικός:
168050
Description: 

Είναι η φαντασίωση κάθε γυναίκας, κι όμως μένει μόνος κι ανέγγιχτος. Ο κόσμος του είναι ένας κόσμος μυστικότητας και μοναξιάς, σκοταδιού και κινδύνου. Αλλά τώρα μια γυναίκα έχει βρει τα ημερολόγιά του κι έχει διηγηθεί τα μυστικά του. Πρέπει να τη σταματήσει - και υπάρχει μόνο ένας τρόπος...

Όταν η πρωτόβγαλτη σεναριογράφος Μόργκαν ντε Σίλβα ανακαλύπτει τα αρχαία δερματόδετα ημερολόγια στη σοφίτα ενός παλιού σπιτιού στο Μέιν, βυθίζεται στο σαγηνευτικό κόσμο ενός από χρόνια πεθαμένου παράφρονα που πίστευε ότι ήταν βρυκόλακας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι η φαντασίωση κάθε γυναίκας, κι όμως μένει μόνος κι ανέγγιχτος. Ο κόσμος του είναι ένας κόσμος μυστικότητας και μοναξιάς, σκοταδιού και κινδύνου. Αλλά τώρα μια γυναίκα έχει βρει τα ημερολόγιά του κι έχει διηγηθεί τα μυστικά του. Πρέπει να τη σταματήσει - και υπάρχει μόνο ένας τρόπος... Όταν η πρωτόβγαλτη σεναριογράφος Μόργκαν ντε Σίλβα ανακαλύπτει τα αρχαία δερματόδετα ημερολόγια στη σοφίτα ενός παλιού σπιτιού στο Μέιν, βυθίζεται στο σαγηνευτικό κόσμο ενός από χρόνια πεθαμένου παράφρονα που πίστευε ότι ήταν βρυκόλακας. Τώρα, παρ' όλο που χάρη στην ιστορία του Ντάντε έχει γίνει πλούσια και διάσημη, η Μόργκαν φθίνει μέρα με την ημέρα. Τις νύχτες τον ονειρεύεται, μια ερωτική φαντασίωση τόσο αληθινή που νιώθει το αίμα της να στραγγίζεται από μέσα της. Σαν εκείνος να ήταν πράγματι εκεί... Έρχεται κοντά της τη νύχτα. Την παρακολουθεί. Τη θέλει. Είναι μία από τις Εκλεκτές. Μπορεί να την κάνει δική του αν θέλει. Και το θέλει τόσο πολύ, που νιώθει τρόμο. Ξέρει ότι το φιλί του μπορεί να τη σώσει από την κατάρα του πεπρωμένου, κι από τους εχθρούς που καραδοκούν να βλάψουν και τους δυο τους. Αλλά για να τη σώσει θα πρέπει να την εμπιστευτεί. Με τη ζωή του. Με την αγάπη του. Με την υπόσχεση της αθανασίας.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-620-229-1
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-620-229-1
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο