Product

Οι θρησκείες

Product

Οι θρησκείες της ελληνιστικής εποχής

Οι θρησκείες σήμερα και ποιο το μέλλον τους

Κωδικός:
120291
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η θρησκεία βρίσκεται στην καρδιά της επικαιρότητας. Ωστόσο, αναφέρεται σε πολύ διαφορετικές εμπειρίες, ανάλογα με τις εποχές και ανάλογα με τις ηπείρους. Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει, με συνθετικό τρόπο, τις βασικές διαστάσεις της: τις απαρχές, τις πηγές, τις τελετουργίες, τις μεγάλες μορφές, την εξέλιξη κατά τη διάρκεια της ιστορίας, τις τρέχουσες τάσεις.
Σε οκτώ κεφάλαια:
- Ο ιουδαϊσμός
- Ο χριστιανισμός
- Το ισλάμ
- Ο ινδουισμός
- Ο βουδισμός
- Ο κομφουκιανισμός και ο ταοϊσμός

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η θρησκεία βρίσκεται στην καρδιά της επικαιρότητας. Ωστόσο, αναφέρεται σε πολύ διαφορετικές εμπειρίες, ανάλογα με τις εποχές και ανάλογα με τις ηπείρους. Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει, με συνθετικό τρόπο, τις βασικές διαστάσεις της: τις απαρχές, τις πηγές, τις τελετουργίες, τις μεγάλες μορφές, την εξέλιξη κατά τη διάρκεια της ιστορίας, τις τρέχουσες τάσεις. Σε οκτώ κεφάλαια: - Ο ιουδαϊσμός - Ο χριστιανισμός - Το ισλάμ - Ο ινδουισμός - Ο βουδισμός - Ο κομφουκιανισμός και ο ταοϊσμός - Οι λεγόμενες "παραδοσιακές θρησκείες" - Οι φονταμενταλισμοί και οι νέοι συγκρητισμοί
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-57-4
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dennis Gira είναι αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Επιστημών και Θρησκειολογίας (Καθολικό Ινστιτούτο Παρισίων) και ειδικεύεται στη διδασκαλία των θρησκειών της Άπω Ανατολής.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-57-4
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο