Product

Οι κλέφτες της ομορφιάς

Product

Οι κλέφτες του δάσους

Οι κλέφτες της Όστιας

Κωδικός:
69082
Manufacturer: 
Description: 

Μια παρέα παιδιών, η Φλαβία, ο Ιωνάθαν, η Νουβία και ο Λούπος, παρασυρμένα από το παιχνίδι, μπαίνουν χωρίς να το καταλάβουν στη νεκρόπολη της Όστιας. Εκεί, ανάμεσα στους τάφους, θα αντικρίσουν ένα φριχτό θέαμα που θα παγώσει το αίμα τους...
Ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα μυστηρίου που διαδραματίζεται στην αρχαία Όστια, το λιμάνι της Ρώμης, στο έτος 79 μετά Χριστόν.
Για παιδιά από 8 έως 98 ετών που τους αρέσει το μυστήριο, η περιπέτεια και η ιστορία.

9,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια παρέα παιδιών, η Φλαβία, ο Ιωνάθαν, η Νουβία και ο Λούπος, παρασυρμένα από το παιχνίδι, μπαίνουν χωρίς να το καταλάβουν στη νεκρόπολη της Όστιας. Εκεί, ανάμεσα στους τάφους, θα αντικρίσουν ένα φριχτό θέαμα που θα παγώσει το αίμα τους... Ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα μυστηρίου που διαδραματίζεται στην αρχαία Όστια, το λιμάνι της Ρώμης, στο έτος 79 μετά Χριστόν. Για παιδιά από 8 έως 98 ετών που τους αρέσει το μυστήριο, η περιπέτεια και η ιστορία.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-536-109-4
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κάρολιν Λόρενς είναι Αμερικανίδα. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και αργότερα κέρδισε μια υποτροφία του Κέμπριτζ για να συνεχίσει τις σπουδές της στην Κλασική Αρχαιότητα. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ζει με τον άντρα της ο οποίος είναι γραφίστας δίπλα στον Τάμεση και είναι μητέρα ενός γιου.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-536-109-4
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο