Product

Οι κυνηγοί των μαμούθ

Product

Οι κυνηγοί των Χάιλαντς

Οι κυνηγοί των ονείρων

Κωδικός:
57515
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο εντάσσεται στη μυθολογία των κόμικς Sandman, του σημαντικότερου ίσως κόμικ της δεκαετίας του 1990, δημιουργίας πάλι του Gaiman, ο οποίος στους Κυνηγούς των Ονείρων προχωρά ένα βήμα πέρα από την αισθητική που καθιέρωσε το έργο του, αποφασίζοντας να συνεργαστεί με τον δημοφιλέστερο σύγχρονο Ιάπωνα ζωγράφο. Στην αρχαία Ιαπωνία, ένας μοναχός και μια αλεπού ερωτεύονται, ενώ την ίδια ώρα ο τοπικός άρχοντας καταστρώνει καταχθόνια σχέδια για να απαλλαχθεί από το φόβο που τον κατατρύχει.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο εντάσσεται στη μυθολογία των κόμικς Sandman, του σημαντικότερου ίσως κόμικ της δεκαετίας του 1990, δημιουργίας πάλι του Gaiman, ο οποίος στους Κυνηγούς των Ονείρων προχωρά ένα βήμα πέρα από την αισθητική που καθιέρωσε το έργο του, αποφασίζοντας να συνεργαστεί με τον δημοφιλέστερο σύγχρονο Ιάπωνα ζωγράφο. Στην αρχαία Ιαπωνία, ένας μοναχός και μια αλεπού ερωτεύονται, ενώ την ίδια ώρα ο τοπικός άρχοντας καταστρώνει καταχθόνια σχέδια για να απαλλαχθεί από το φόβο που τον κατατρύχει. Όταν οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, η αλεπού παγιδεύεται στα όνειρα του μοναχού κι εκείνος για να τη σώσει αναγκάζεται να ταξιδέψει στον ονειρόκοσμο του Μορφέα, του Βασιλιά των Ονείρων. Με φόντο την αρχαία Ιαπωνία, ο Gaiman υφαίνει ένα μαγευτικό παραμύθι για την αγάπη, την αφοσίωση, την απληστία και την προδοσία, και ο Amano το εικονογραφεί με τους αισθησιακούς και υποβλητικούς πίνακές του.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8068-54-1
Book pages: 
135
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Neil Gaiman γεννήθηκε το 1960 στο Πόρτσεστερ της Αγγλίας και τώρα μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένας από τους σημαντικότερους μυθοπλάστες της εποχής μας. Το σημαντικότερο έργο θεωρούνται οι 10 τόμοι (75 τεύχη) του κόμικ "The Sandman", που έχει αποσπάσει πολλά μεγάλα βραβεία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γερμανία κ.ά. Κεντρικός ήρωας του "Τhe Sandman" είναι ο Μορφέας, ο αινιγματικός άρχοντας του κόσμου των ονείρων. Τα πιο γνωστά του μυθιστορήματα είναι το "Neverwhere", που μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη, το "Stardust", που απέσπασε το βραβείο για το Καλύτερο Μυθιστόρημα Φαντασίας του 1999, και βέβαια το "American Gods", το μοναδικό βιβλίο στην ιστορία της λογοτεχνίας του φανταστικού που έχει αποσπάσει τα βραβεία Nebula, Hugo, Bram Stoker και Locus, και ήταν υποψήφιο για το World Fantasy Award. Πολλά από τα διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί στη συλλογή "Smoke and Mirrors: Short stories and illusions". Έχει ακριβώς τρία παιδιά και περίπου εφτά γάτες.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8068-54-1
Book pages: 
135
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο