Product

Οι μυστικές ιστορίες των θεών

Product

Οι μυστικές περιπέτειες της Δανάης. Η κινέζα κούκλα

Οι μυστικές κοινωνίες

Κωδικός:
125136
Manufacturer: 
Description: 

Ποια θεότητα λάτρευαν οι Κέλτες δρυΐδες; Γιατί επανήλθε στη μόδα η καμπάλα; Ποιο ήταν το αληθινό πρόσωπο των ναϊτών; Πώς γεννήθηκε η μαφία; Ποια είναι η οργανωτική δομή της ομιχλώδους Αλ Κάιντα;

Σε αυτές και πολλές ακόμη απορίες απαντούν τα εβδομήντα κεφάλαια αυτού του βιβλίου, που συνδυάζει με τον πιο παραστατικό τρόπο τις τελευταίες αποκαλύψεις της ιστορικής έρευνας και το σκοτεινό παραμύθι της ανθρώπινης αναζήτησης! Μυστηριώδεις τελετές, νυχτερινές τελετουργίες, θεολογικά ερωτήματα και συνωμοσίες σ' ένα μαγευτικό όσο και συναρπαστικό ανάγνωσμα.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ποια θεότητα λάτρευαν οι Κέλτες δρυΐδες; Γιατί επανήλθε στη μόδα η καμπάλα; Ποιο ήταν το αληθινό πρόσωπο των ναϊτών; Πώς γεννήθηκε η μαφία; Ποια είναι η οργανωτική δομή της ομιχλώδους Αλ Κάιντα; Σε αυτές και πολλές ακόμη απορίες απαντούν τα εβδομήντα κεφάλαια αυτού του βιβλίου, που συνδυάζει με τον πιο παραστατικό τρόπο τις τελευταίες αποκαλύψεις της ιστορικής έρευνας και το σκοτεινό παραμύθι της ανθρώπινης αναζήτησης! Μυστηριώδεις τελετές, νυχτερινές τελετουργίες, θεολογικά ερωτήματα και συνωμοσίες σ' ένα μαγευτικό όσο και συναρπαστικό ανάγνωσμα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6627-69-1
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6627-69-1
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο