Product

Οι πειρατές του Αιγαίου

Product

Οι πειρατές του νόμου

Οι πειρατές του διαστήματος

Κωδικός:
199096
Description: 

H σειρά των διαδραστικών βιβλίων «Παίζω... με τα κόμικς» χαρακτηρίστηκε ως ψυχαγωγικό γύμνασμα φαντασίας, παρατηρητικότητας, γραφής και ζωγραφικής.
Πέρα της ατομικής χρήσης, τα βιβλία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν ομαδικά εκπαιδευτικά παιχνίδια στην τάξη ή στην παρέα όπου, εκτός της άμιλλας, αναπτύσσουν την πρωτοβουλία και την αυτοπεποίθηση των παικτών.
Η άμεση - και με ενεργό τρόπο - επέμβαση του παιδιού στο βιβλίο, το εξοικειώνει με αυτό και του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ταλέντα του αξία να καλλιεργηθούν στο μέλλον.

4,46 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H σειρά των διαδραστικών βιβλίων «Παίζω... με τα κόμικς» χαρακτηρίστηκε ως ψυχαγωγικό γύμνασμα φαντασίας, παρατηρητικότητας, γραφής και ζωγραφικής. Πέρα της ατομικής χρήσης, τα βιβλία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν ομαδικά εκπαιδευτικά παιχνίδια στην τάξη ή στην παρέα όπου, εκτός της άμιλλας, αναπτύσσουν την πρωτοβουλία και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Η άμεση - και με ενεργό τρόπο - επέμβαση του παιδιού στο βιβλίο, το εξοικειώνει με αυτό και του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ταλέντα του αξία να καλλιεργηθούν στο μέλλον.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-7738-20-9
Book pages: 
24
Book Dimensions: 
15χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-7738-20-9
Book pages: 
24
Book Dimensions: 
15χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο