Product

Οι περιπέτειες των χρωμάτων

Product

Οι περιπλανήσεις της Εδεσσαίας

Οι περιπέτειεςτου Άσερ, του Φρουντ, του Μπόναμ

Κωδικός:
86552
Description: 

Ο τριανταπεντάχρονος Μάικλ Άσερ ξυπνάει σε μια όμορφη παραλία της Καρπάθου, κάτω από μια ριγέ κόκκινη ομπρέλα. Με τρόμο διαπιστώνει ότι του είναι αδύνατον να θυμηθεί ποιος είναι. Η μνήμη έχει γλιστρήσει σαν βατραχάκι μέσα από τις παλάμες του. Σύγχυση τον καταλαμβάνει όταν συνειδητοποιεί ότι μια γυναίκα σε ώριμη ηλικία, που βρίσκεται στο δωμάτιό του, δεν είναι μητέρα του αλλά ερωμένη του. Ξένος σε ξένο τόπο, ένας άνθρωπος χωρίς όνομα, προσπαθεί να ξεκλειδώσει τη μνήμη, να ανοίξει ένα παράθυρο στο παρελθόν, για να στηρίξει το παρόν και το μέλλον.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο τριανταπεντάχρονος Μάικλ Άσερ ξυπνάει σε μια όμορφη παραλία της Καρπάθου, κάτω από μια ριγέ κόκκινη ομπρέλα. Με τρόμο διαπιστώνει ότι του είναι αδύνατον να θυμηθεί ποιος είναι. Η μνήμη έχει γλιστρήσει σαν βατραχάκι μέσα από τις παλάμες του. Σύγχυση τον καταλαμβάνει όταν συνειδητοποιεί ότι μια γυναίκα σε ώριμη ηλικία, που βρίσκεται στο δωμάτιό του, δεν είναι μητέρα του αλλά ερωμένη του. Ξένος σε ξένο τόπο, ένας άνθρωπος χωρίς όνομα, προσπαθεί να ξεκλειδώσει τη μνήμη, να ανοίξει ένα παράθυρο στο παρελθόν, για να στηρίξει το παρόν και το μέλλον. Παράλληλα, αναζητεί τρόπους να ξεφύγει από κάποιους που τον καταδιώκουν για πράξεις που έχει κάνει και δεν μπορεί να θυμηθεί. Τα αναπάντητα ερωτήματα και η αναζήτηση της ταυτότητας οδηγούν τον Άσερ από την Κάρπαθο στον Φρουντ και το Άγιον Όρος. Αλλά για να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό, πρέπει να επιστρέψει στο σκληρό κόσμο του Μπόναμ, στο μακρινό Καναδά.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-406-830-Χ
Book pages: 
371
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικήτας Τερζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και μεγάλωσε στον Καναδά. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εντάχθηκε στο ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε σε διάφορες βιομηχανίες. "Οι περιπέτειες του Άσερ, του Φρουντ, του Μπόναμ" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-406-830-Χ
Book pages: 
371
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο