Product

Οι πολιτικές συνέπειες του υπαρξισμού του Χάιντεγγερ

Product

Οι πολιτικές της εικόνας

Οι πολιτικές συνταγές της Συλλογικής Κουζίνας της Τετάρτης

Κωδικός:
185032
Description: 

Δεν είναι μόνο η αυτονόητη πολιτική πλευρά της υποθέσεως. Η αναφορά σε ζητήματα όπως η διατροφική αυτάρκεια ή η καπιταλιστική διαχείριση της τροφής.

Δεν είναι μόνο οι χρήσιμες συμβουλές για την εποχή της κάθε τροφής, τον τρόπο συντήρησής της και τα μικρά μυστικά που πρέπει να ξέρει ο καθένας που θα αποφασίσει να μαγειρέψει.

Δεν είναι μόνο οι πεντανόστιμες συνταγές, που μπορεί να μη βγήκαν από την ενασχόληση των "συγγραφέων" με την υψηλή γαστρονομία, αλλά μπορούν να "απογειώσουν" μια συλλογική κουζίνα και να την κάνουν να μη μοιάζει με συσσίτιο.

4,03 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν είναι μόνο η αυτονόητη πολιτική πλευρά της υποθέσεως. Η αναφορά σε ζητήματα όπως η διατροφική αυτάρκεια ή η καπιταλιστική διαχείριση της τροφής. Δεν είναι μόνο οι χρήσιμες συμβουλές για την εποχή της κάθε τροφής, τον τρόπο συντήρησής της και τα μικρά μυστικά που πρέπει να ξέρει ο καθένας που θα αποφασίσει να μαγειρέψει. Δεν είναι μόνο οι πεντανόστιμες συνταγές, που μπορεί να μη βγήκαν από την ενασχόληση των "συγγραφέων" με την υψηλή γαστρονομία, αλλά μπορούν να "απογειώσουν" μια συλλογική κουζίνα και να την κάνουν να μη μοιάζει με συσσίτιο. Δεν είναι μόνο ένα βιβλίο-εργαλείο για όσους θέλουν να οργανώσουν μια συλλογική κουζίνα, αλλά και για όσους θα ήθελαν να φτιάξουν μερικές νοστιμιές για οικιακή χρήση. Το ανά χείρας βιβλίο πάνω απ' όλα μας μαθαίνει ότι "Ακόμη κι από το νοστιμότερο φαγητό πιο νόστιμες είναι η Αλληλεγγύη και η Συλλογικότητα".
Subtitle: 
Ή αλλιώς, μην αφήσεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9797-11-3
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ή αλλιώς, μην αφήσεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9797-11-3
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο