Product

Οι τρείς επιστολές

Product

Οι τρεις εποχές του πανεπιστημίου

Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη

Κωδικός:
135144
Manufacturer: 
Description: 

Στη σειρά των βιβλίων της Καινής Διαθήκης με αναλυτικά σχόλια, ύστερα από τα βιβλία που προηγήθηκαν: α) "Το Κύκνειο Άσμα της Γης", που αποτελεί ανάλυση σε βάθος του βιβλίου της "Αποκάλυψης του Ιωάννη" και β) "Η επιστολή Ιούδα", οι εκδόσεις "Πέργαμος" παρουσιάζουν τώρα τρία ακόμα βιβλία, σε έναν τόμο με τίτλο: γ) "Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη".

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στη σειρά των βιβλίων της Καινής Διαθήκης με αναλυτικά σχόλια, ύστερα από τα βιβλία που προηγήθηκαν: α) "Το Κύκνειο Άσμα της Γης", που αποτελεί ανάλυση σε βάθος του βιβλίου της "Αποκάλυψης του Ιωάννη" και β) "Η επιστολή Ιούδα", οι εκδόσεις "Πέργαμος" παρουσιάζουν τώρα τρία ακόμα βιβλία, σε έναν τόμο με τίτλο: γ) "Οι τρεις επιστολές του Ιωάννη". Ο μαθητής Ιωάννης βρίσκεται αντιμέτωπος με ρεύματα διδασκαλιών, που αρχίζουν να διαβρώνουν την Αλήθεια, την πεμπτουσία της ζωντανής εκκλησίας του Ιησού Χριστού και μέσα στις επιστολές του αυτές καταθέτει όλο το πνευματικό υλικό για τη σωστή τους αντιμετώπιση. Τα ρεύματα αυτά, για τα οποία ανησυχούσε έντονα, όχι μονάχα δεν έπαψαν έκτοτε να υπάρχουν, αλλά στην εποχή μας μάλιστα βρίσκονται σε έξαρση και απειλούν ξανά αυτή την ίδια την υπόσταση της εκκλησίας του Χριστού. Έτσι, το βιβλίο αυτό έρχεται ακριβώς πάνω στην κατάλληλη ώρα και αποτελεί χρησιμότατο βοήθημα για όλους, για κάθε μελετητή της Αγίας Γραφής· ειδικότερα μάλιστα για δασκάλους, κήρυκες και ομιλητές.
Publications Date: 
1991
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπύρος Φίλος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Ελλάδα, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, στη φιλοσοφία, κοινωνιολογία, θεολογία, ψυχολογία. Πρώην δημόσιος υπάλληλος, διευθυντής στο Υπουργείο Εξωτερικών, έγγαμος και πατέρας πέντε παιδιών.

Publications Date: 
1991
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο