Product

Οι φυλές του Αλφανού φεγγαριού

Product

Οι φυλές των πανεπιστημιακών

Οι φυλές των εραστών

Κωδικός:
76640
Manufacturer: 
Description: 

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι τύποι σεξουαλικής προσωπικότητας υπάρχουν; Είστε νάρκισσος, επιτηδευμένος, ντροπαλός, ψυχαναγκαστικός ή μήπως εξαρτώμενος εραστής; Σε όποια φυλή εραστών και αν ανήκετε, το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει:
- να κατανοήσετε καλύτερα τη σεξουαλική προσωπικότητα του συντρόφου σας αλλά και τη δική σας.
- να επιλέξετε τον σεξουαλικό τύπο που σας ταιριάζει και να αποφύγετε τις επικίνδυνες συναναστροφές.
- να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον εραστή σας σε όλα τα επίπεδα της σχέσης σας.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι τύποι σεξουαλικής προσωπικότητας υπάρχουν; Είστε νάρκισσος, επιτηδευμένος, ντροπαλός, ψυχαναγκαστικός ή μήπως εξαρτώμενος εραστής; Σε όποια φυλή εραστών και αν ανήκετε, το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει: - να κατανοήσετε καλύτερα τη σεξουαλική προσωπικότητα του συντρόφου σας αλλά και τη δική σας. - να επιλέξετε τον σεξουαλικό τύπο που σας ταιριάζει και να αποφύγετε τις επικίνδυνες συναναστροφές. - να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον εραστή σας σε όλα τα επίπεδα της σχέσης σας.
Subtitle: 
Ένας οδηγός για την κατανόηση της σεξουαλικής σας προσωπικότητας
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2000-9
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Εκτός από τα πολυάριθμα άρθρα που έχει δημοσιεύσει σε διάφορα ιατρικά περιοδικά ο Τζον Μάικλ Μπέρεκς, PH.D, A.B.P.P., έχει γράψει τα Κατανοώντας το Σύνδρομο Τουρέτ, Ψυχαναγκαστική διαταραχή και σχετικά προβλήματα, και Πέρα από την ντροπή και τον πόνο: Συγχωρώντας τον εαυτό σας και τους άλλους. Το 1971 η πολιτεία του Μίτσιγκαν του απένειμε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος του κλινικού ψυχολόγου, καθώς και του συμβούλου γάμου και οικογενειακού συμβούλου. Έκτοτε, παράλληλα με την άσκηση του επαγγέλματος του κλινικού ψυχολόγου, ο δρ. Μπέρεκς διδάσκει μια σειρά μαθημάτων Σεξουαλικής Αγωγής σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Επίσης, έχει εργαστεί ως επιβλέπων ψυχολόγος στο Battle Greek Hospital και ως κλινικός σύμβουλος στο D.C. Cook and Palisades Nuclear facilities.

Subtitle: 
Ένας οδηγός για την κατανόηση της σεξουαλικής σας προσωπικότητας
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2000-9
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο