Product

Οι φωτεινές εποχές της ανθρωπότητας

Product

Οι φωτιές των αστεριών ανάβουν κάθε νύχτα

Οι φωτιές του παραδείσου

Κωδικός:
65571
Manufacturer: 
Description: 

Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει ο γολγοθάς αυτού του απαίσιου καραβιού, που δεν υπάρχει τίποτα να τον σώσει. Για την ενοχή μου δεν αμφιβάλλω καθόλου. Ποτέ όμως δεν φαντάστηκα, πως στο δρόμο για τον παράδεισο μπορούσε να μας περιμένει αυτό το ναυάγιο. Και δεν αποκλείεται όλοι όσοι θα αναζητήσουν αυτόν το δρόμο να γνωρίσουν το ίδιο τέλος. Όπως ο Πέπε Κορβίνα.
Αυτός ο χαμένος χάρτης απ' τον τενεκέ θα μπορούσε να μας σώσει... Οφείλω τουλάχιστον να συνεχίσω να πιστεύω σ' αυτό. Ακόμα κι αν σαπίζει στη λάσπη του ωκεανού, σαν τα κόκκαλα πνιγμένου.

5,72 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει ο γολγοθάς αυτού του απαίσιου καραβιού, που δεν υπάρχει τίποτα να τον σώσει. Για την ενοχή μου δεν αμφιβάλλω καθόλου. Ποτέ όμως δεν φαντάστηκα, πως στο δρόμο για τον παράδεισο μπορούσε να μας περιμένει αυτό το ναυάγιο. Και δεν αποκλείεται όλοι όσοι θα αναζητήσουν αυτόν το δρόμο να γνωρίσουν το ίδιο τέλος. Όπως ο Πέπε Κορβίνα. Αυτός ο χαμένος χάρτης απ' τον τενεκέ θα μπορούσε να μας σώσει... Οφείλω τουλάχιστον να συνεχίσω να πιστεύω σ' αυτό. Ακόμα κι αν σαπίζει στη λάσπη του ωκεανού, σαν τα κόκκαλα πνιγμένου.
Publications Date: 
1986
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1986
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο