Product

Οικονομικά για το μάνατζμεντ και τη στρατηγική των επιχειρήσεων

Product

Οικονομικά δήμων και κοινοτήτων

Οικονομικά για... μη οικονομικούς

Κωδικός:
184416
Description: 

Με δεδομένο το γενικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνει η δυναμική της εθνικής οικονομίας, το ειδικότερο περιβάλλον του συγκεκριμένου επιχειρηματικού κλάδου, τις ιστορικές εξελίξεις και τις διαμορφούμενες προοπτικές, ο επιχειρηματίας καλείται:

α) να επιλέξει το πού θα επενδύσει για να δημιουργήσει την νέα οικονομική μονάδα. Πρόκριση επενδύσεων - Appraisal of Investment (Κεφάλαιο Ε)

β) να σχεδιάσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα καταστρώνοντας τα σχετικά πλάνα. Προϋπολογισμός της Επιχειρηματικής δραστηριότητας - Ρlanning. (Κεφάλαιο Β)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με δεδομένο το γενικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνει η δυναμική της εθνικής οικονομίας, το ειδικότερο περιβάλλον του συγκεκριμένου επιχειρηματικού κλάδου, τις ιστορικές εξελίξεις και τις διαμορφούμενες προοπτικές, ο επιχειρηματίας καλείται: α) να επιλέξει το πού θα επενδύσει για να δημιουργήσει την νέα οικονομική μονάδα. Πρόκριση επενδύσεων - Appraisal of Investment (Κεφάλαιο Ε) β) να σχεδιάσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα καταστρώνοντας τα σχετικά πλάνα. Προϋπολογισμός της Επιχειρηματικής δραστηριότητας - Ρlanning. (Κεφάλαιο Β) γ) να γνωρίζει την δομή του οικονομικού κυττάρου που θα διοικήσει. Περιουσιακή και Κεφαλαιακή Δομή - Assets and Financing Sources. (Κεφάλαιο Α) δ) να παρακολουθεί και να ελέγχει την πορεία όλων των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων , σε σχέση με αυτά που είχαν προβλεφθεί. Έλεγχος της πορείας - Μanagement Control (Κεφάλαιο Γ) και ε) να μεγιστοποιεί το θετικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα και να αυξάνει την παραγωγικότητα της επιχείρησης. Η Μεγιστοποίηση του Κέρδους. (Κεφάλαιο Δ).
Subtitle: 
Απλές χρήσιμες σκέψεις στην επιχειρηματική καθημερινότητα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-02-2849-3
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Απλές χρήσιμες σκέψεις στην επιχειρηματική καθημερινότητα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-02-2849-3
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο