Product

Ομοιοπαθητική

Product

Ομοιοπαθητική

Ομοιοπαθητική

Κωδικός:
127512
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η ιστορική εξέλιξη, η φιλοσοφία και η εμπειρία της ομοιοπαθητικής που αποτελεί επανάσταση στην ιατρική σκέψη και πρακτική.
Έχοντας διαπιστώσει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της ομοιοπαθητικής ίασης όταν ο γιος της θεραπεύτηκε από τον αυτισμό, η συγγραφέας παρουσιάζει τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει αυτή η μέθοδος θεραπείας.

Ένα ανεκτίμητο, κατατοπιστικό βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την εναλλακτική αυτή μορφή ιατρικής φροντίδας.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η ιστορική εξέλιξη, η φιλοσοφία και η εμπειρία της ομοιοπαθητικής που αποτελεί επανάσταση στην ιατρική σκέψη και πρακτική. Έχοντας διαπιστώσει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της ομοιοπαθητικής ίασης όταν ο γιος της θεραπεύτηκε από τον αυτισμό, η συγγραφέας παρουσιάζει τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει αυτή η μέθοδος θεραπείας. Ένα ανεκτίμητο, κατατοπιστικό βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την εναλλακτική αυτή μορφή ιατρικής φροντίδας. Στο παράρτημα του βιβλίου συγκεντρώνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ομοιοπαθητική ιατρική, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ασθενών, καθώς και κείμενα, συνεντεύξεις και ομιλίες του καθηγητή Γιώργου Βυθούλκα και του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Κώστα Τσιτινίδη.
Subtitle: 
Υπόσχεση πραγματικής ίασης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-544-9
Book pages: 
399
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Amy L. Lansky σπούδασε μαθηματικά και πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Rochester. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη Silicon Valley, σπούδασε ομοιοπαθητική ιατρική στη Σχολή Ομοιοπαθητικής της Misha Norland στο Devon της Αγγλίας. Εργάστηκε ως συντάκτρια στο The American Homeopath. Συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του National Center for Homeopathy της Βιρτζίνια.

Subtitle: 
Υπόσχεση πραγματικής ίασης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-544-9
Book pages: 
399
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο