Product

Ορχιδέες

Product

Ορχιδέες της Ελλάδας

Ορχιδέες της Ελλάδας

Κωδικός:
153850
Description: 

Ο πρώτος πλήρης οδηγός για όλες τις αυτοφυείς ορχιδέες της Ελλάδας, βασισμένος σε εικοσαετή εμπειρία στο πεδίο και την τρέχουσα βιβλιογραφία.

Παρουσιάζονται 212 είδη και υποείδη, με εκτενή ανάλυση των πλέον πρόσφατων ταξινομικών απόψεων και διχογνωμιών.

Στην εισαγωγή και το γενικό μέρος παρατίθενται στοιχεία για τη βιολογία των ορχεοειδών αλλά και για τη φύση και τη χλωρίδα της Ελλάδας.

888 έγχρωμες εικόνες παρουσιάζουν τα είδη με όλη τους την ποικιλομορφία, τους βιοτόπους τους, αλλά και υβρίδια και ενδιάμεσες μορφές, "τέρατα" και χρωματικές ανωμαλίες.

63,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πρώτος πλήρης οδηγός για όλες τις αυτοφυείς ορχιδέες της Ελλάδας, βασισμένος σε εικοσαετή εμπειρία στο πεδίο και την τρέχουσα βιβλιογραφία. Παρουσιάζονται 212 είδη και υποείδη, με εκτενή ανάλυση των πλέον πρόσφατων ταξινομικών απόψεων και διχογνωμιών. Στην εισαγωγή και το γενικό μέρος παρατίθενται στοιχεία για τη βιολογία των ορχεοειδών αλλά και για τη φύση και τη χλωρίδα της Ελλάδας. 888 έγχρωμες εικόνες παρουσιάζουν τα είδη με όλη τους την ποικιλομορφία, τους βιοτόπους τους, αλλά και υβρίδια και ενδιάμεσες μορφές, "τέρατα" και χρωματικές ανωμαλίες. Κωδικοποίηση και απλούστευση των περιγραφών με έμφαση στα σημεία-κλειδιά που διευκολύνουν την ταυτοποίηση των ειδών στο πεδίο.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-99102-0-3
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
25χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-99102-0-3
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
25χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο