Product

Οστεοπόρωση και αρθριτικά

Product

Οστική πυκνομετρία

Οστεοπόρωση στην κλινική πράξη

Κωδικός:
156622
Description: 

Η οστεοπόρωση είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Αφορά εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Ο πληθυσμός της γης συνεχώς μεγαλώνει και γηράσκει. Η οστεοπόρωση αιωρείται σαν μια σοβαρή απειλή νοσηρότητος και θνησιμότητος.
Το Ινστιτούτο Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης εκδίδει το τρίτο του βιβλίο, αφιερωμένο στην οστεοπόρωση. Πρόκειται για ένα εύχρηστο εγχειρίδιο που θα βοηθήσει στην κατανόηση της πάθησης και στην αντιμετώπιση των καθημερινών κλινικών προβλημάτων.

30,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η οστεοπόρωση είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Αφορά εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Ο πληθυσμός της γης συνεχώς μεγαλώνει και γηράσκει. Η οστεοπόρωση αιωρείται σαν μια σοβαρή απειλή νοσηρότητος και θνησιμότητος. Το Ινστιτούτο Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης εκδίδει το τρίτο του βιβλίο, αφιερωμένο στην οστεοπόρωση. Πρόκειται για ένα εύχρηστο εγχειρίδιο που θα βοηθήσει στην κατανόηση της πάθησης και στην αντιμετώπιση των καθημερινών κλινικών προβλημάτων. Στο πρώτο μέρος γίνεται υπενθύμιση των αναγκαίων βασικών εννοιών. Στο δεύτερο μέρος αναπτύσσονται τα νοσολογικά δεδομένα της οστεοπόρωσης με έμφαση στη διαφορική διάγνωση και στην ακτινολογική προσέγγιση. Στο τρίτο και τέταρτο μέρος αναφέρονται εκτενώς τα αντιοστεοπορωτικάκ φάρμακα και χαράσσεται η θεραπευτική στρατηγική των διαφόρων μορφών της νόσου. Σε ιδιαίτερα κεφάλαια περιγράφονται οι τεχνικές της κυφοπλαστικής και της σπονδυλοπλαστικής.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-91732-1-7
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-91732-1-7
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο