Product

Ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά

Product

Ούτε το όνομά μου

Ούτε που θυμάμαι το όνομά της

Κωδικός:
73325
Manufacturer: 
Description: 

Εννέα ιστορίες σπουδή στον άνθρωπο, με ζητούμενο την Αγάπη, που φτάνει, κάποτε αργά, να συνταιριάξει άνθρωπο με άνθρωπο στη δίνη προβλημάτων, συναισθημάτων και προκαταλήψεων, στους χώρους της οικογένειας, της συντροφιάς, της εργασίας ή στη μοναξιά τους.
Μηνύματα και διαχωρισμοί από τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων, που με αφορμή ασήμαντα ή τυχαία περιστατικά, γίνονται οι καθημερινοί ήρωες της πραγματικότητας.

10,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εννέα ιστορίες σπουδή στον άνθρωπο, με ζητούμενο την Αγάπη, που φτάνει, κάποτε αργά, να συνταιριάξει άνθρωπο με άνθρωπο στη δίνη προβλημάτων, συναισθημάτων και προκαταλήψεων, στους χώρους της οικογένειας, της συντροφιάς, της εργασίας ή στη μοναξιά τους. Μηνύματα και διαχωρισμοί από τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων, που με αφορμή ασήμαντα ή τυχαία περιστατικά, γίνονται οι καθημερινοί ήρωες της πραγματικότητας.
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-426-262-9
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άγγελος Ξένος γεννήθηκε στο Περιστέρι. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και εργάστηκε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στο δεύτερο ως τελωνειακός. Ποιήματα και άλλες εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-426-262-9
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο