Product

Π. Τέτσης

Product

Π.Α.Κ. Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα

Π. Τέτσης

Κωδικός:
115886
Description: 

Δίγλωσσος κατάλογος (ελληνικά και αγγλικά) της έκθεσης "Π.Τέτσης - Θάλαττα" η οποία διοργανώθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Άνδρο από τις 25 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2006.
Η θάλασσα ως βίωμα και μνήμη αποτελεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο, όπου ο καλλιτέχνης από το ξεκίνημά του εστίασε ένα σημαντικό μέρος των εικαστικών του προβληματισμών και αναζητήσεων που τον ανέδειξαν σε έναν αυθεντικό εκφραστή της θαλασσογραφικής μας παράδοσης.

35,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δίγλωσσος κατάλογος (ελληνικά και αγγλικά) της έκθεσης "Π.Τέτσης - Θάλαττα" η οποία διοργανώθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Άνδρο από τις 25 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2006. Η θάλασσα ως βίωμα και μνήμη αποτελεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο, όπου ο καλλιτέχνης από το ξεκίνημά του εστίασε ένα σημαντικό μέρος των εικαστικών του προβληματισμών και αναζητήσεων που τον ανέδειξαν σε έναν αυθεντικό εκφραστή της θαλασσογραφικής μας παράδοσης. Ζωγράφος του χρώματος και των αισθήσεων, ο Τέτσης όπως στο κάθε του έργο - σ' όποιον θεματικό του κύκλο κι αν αυτό ανήκει - έτσι και στις θαλασσογραφίες του, βάζει το δικό του στίγμα, τη δική του σφραγίδα. Η συνθετική καθαρότητα, η μνημειακότητα, τα ανοιχτά περιγράμματα, οι πλατιές πινελιές και η χρωματική πληρότητα είναι στοιχεία που προσφέρουν στον αποδέκτη ψυχική ευφορία και τέρψη των αισθήσεων.
Subtitle: 
Θάλαττα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89253-2-0
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Άνδρος
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Θάλαττα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89253-2-0
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Άνδρος
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο